ΑΕΛ

Χωρίς τους βασικούς στόπερ στη Λεωφόρο η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Φυντάνης EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ δοκιμάζεται τη Δευτέρα (16/10) στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και θα παραταχθεί δίχως τα βασικά της στόπερ. Στην αποστολή οι Λαγός και Μπάλλας, αλλά και ο Κρίζμαν που δεν είναι 100% έτοιμος.

Ύστερα από έξι αγωνιστικές στη Super League η ΑΕΛ, έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς (τρεις ισοπαλίες με Αστέρα, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ). Τη Δευτέρα (16/10, 19.30) οι "βυσσινί", στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η αποστολή περιλαμβάνει βασικές απουσίες. Ο Γιοβάνοβιτς είναι τραυματίας (Νοέμβριο θα είναι έτοιμος), το ίδιο και ο Γκόλιας. Οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, δηλαδή. Ο Κρίζμαν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέχρι και προ ημερών ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση και μπορεί να μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Τάσος Λαγός που έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού μπήκε στα πλάνα του προπονητή Ηλία Φυντάνη, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Παναγιώτης Μπάλλας. Φατιόν και Ζίζιτς που μεσοβδόμαδα ένιωσαν ενοχλήσεις, τις ξεπέρασαν και είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα στην Αθήνα.

Το κλίμα στην ΑΕΛ είναι καλό και οδηγός για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και η τακτική που ακολουθήθηκε. Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Λαγός, Ναβάρο, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Κρητικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ