ΑΕΛ

Χωρίς τέσσερις η ΑΕΛ στο ματς Κυπέλλου με Πανελευσινιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης τους Γιοβάνοβιτς, Βαρέλα, Κουτογλίδη και Καρατάσιο.

Τέσσερις απουσίες θα έχει η ΑΕΛ στην αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανελευσιανιακό καθώς ο Σάκης Τσιώλης για διαφορετικούς λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιοβάνοβιτς (τιμωρημένος), Βαρέλα, Κουτογλίδη (τραυματίες) και Καρατάσιο (ανέτοιμοι).

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται στο ματς με την ομάδα της Ελευσίνας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα προκειμένου να δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΛ ανέφερε:

"Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας Σάκης Τσιώλης, επέλεξε την αποστολή των ποδοσφαιριστών για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανελευσινιακό, που είναι η εξής:

Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ουρτάδο, Ντέλετις, Ντοντό, Χοτζάλι, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μασούρας, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Σουλιώτης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος.

Αναγκαστικά εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Γιοβάνοβιτς, ο τραυματίας Βαρέλα, ο Κουτογλίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα στη σημερινή προπόνηση, καθώς και ο ανέτοιμος Καρατάσιος".

1ος Όμιλος

1) Τρίκαλα 3 (5-0)
2) ΠΑΟΚ 3 (3-0)
3) Λάρισα 0 (0-3)
4) Πανελευσινιακός 0 (0-5)

2η Αγωνιστική

Τετάρτη 30/11
15:00 Λάρισα-Πανελευσινιακός

Πέμπτη 1/12
17:15 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ