ΑΕΛ

Χωρίς Ντοντό στο ντεμπούτο του Τσιώλη η ΑΕΛ

Χωρίς Ντοντό στο ντεμπούτο του Τσιώλη η ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους Ντοντό, Αναστασόπουλο, Καρατάσιο, αλλά και τον τιμωρημένο Ουρτάδο ταξίδεψε η ΑΕΛ στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των "βυσσινί". Επιστρέφει ο Κουτσιανικούλης.

Ο Σάκης Τσιώλης κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ - στην επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία αυτής - στο Αγρίνιο και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αφήνοντας εκτός γι' αυτό το ματς τον τιμωρημένο Πολ Ουρτάδο - είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική - αλλά και τους Ντοντό, Αναστασόπουλο και Καρατάσιο.

Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή των "βυσσινί" ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Στο δρόμο της από τη Λάρισα προς το Αγρίνιο, η αποστολή της ΑΕΛ έκανε στάση στη Ναυπακτο για προπόνηση, εκδηλώνοντας τις θερμές ευχαριστίες της, στη Διοικουσα Επιτροπη του Παπαχαραλαμπειου Εθνικού Σταδίου, στον πρόεδρο κ. Αλεξόπουλο και στον προϊστάμενο του γηπέδου κ. Καλφουντζο.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή που επέλεξε ο Σάκης Τσιώλης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Φατιόν, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Μασούρας, Ναζλίδης, Μαρουκάκης και Καπός.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ