ΑΕΛ

Χωρίς (και) τον Ξενοδόχοβ στη Νέα Σμύρνη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τους Ανδρέα Αβραάμ και Βασίλη Κουτσιανικούλη, κι ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ έμεινε εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 17:15 για την 24η αγωνιστική της Super League, και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός των "βυσσινί", Σάκης Τσιώλης, αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα.

Την Πέμπτη έμαθε ότι δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των Ανδρέα Αβραάμ και Βασίλη Κουτσιανικούλη, ενώ την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι για την Αθήνα δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, καθώς το ιατρικό επιτελείο των "βυσσινί" έκρινε ότι υπάρχει ελάχιστο ποσοστό ρίσκου υποτροπής στον τραυματισμό του.

Απών από την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους και οι Ντοντό, Τικίτο, Ρέντζας (και οι τρεις τραυματίες), ενώ στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη δεν είναι ούτε οι Φατιόν και Φάρκας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Μετά από 23 αγωνιστικές στη Super League, η ΑΕΛ έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ ο Πανιώνιος 45 και βρίσκεται στη 2η.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Κουτογλίδης, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Μάσα, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Τσάκο, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Γκουλουζάντε, Αναστασόπουλος, Ρέγες, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέχο, Καπός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ