ΑΕΛ

Χωρίς Ικαούνιεκς κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάνις Ικαούνιεκς ένιωσε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΛ για την εντός έδρας εξ' αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί στη Λάρισα να "τρέχουν" τα μεταγραφικά ζητήματα με την άφιξη του 27χρονου διεθνή Ονδουρένιου μεσοεπιθετικού, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ, αλλά η ΑΕΛ έχει και ματς.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην εντός έδρας εξ' αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής και ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει στη διάθεσή του στον Γιάνις Ικαούνιεκς. Αντίθετα, εντός βρίσκεται ο Θεοδωρόπουλος, καθώς η μαγνητική τομογραφία που έγινε στο γόνατό του ήταν καθαρή.

Μετά από 17 αγωνιστικές στην τρέχουσα σεζόν της Super League οι "βυσσινί" έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκονται στη 13η θέση της κατάταξης, ενώ ο ΠΑΟΚ 29 και βρίσκεται στην 5η θέση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Γκόλιας, Φατιόν, Βαρέλα, Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδης, Καπός, Αβραάμ, Γκαγιέχο, Τσάκο, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Ευμορφίδης και Γκουλουζάντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Ελλάδα για την ΑΕΛ ο Ρέγες
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ