ΑΕΛ

Χωρίς Γιοβάνοβιτς η ΑΕΛ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, δεν υπολογίζει στον Μάρκο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από λουμπάγκο για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Σκέψεις για ενδυνάμωση του τεχνικού επιτελείου με Τροΐζι.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση (19/2, 19:30) της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο τεχνικός των "βυσσινί", Ηλίας Φυντάνης, δεν υπολογίζει γι' αυτό το ματς τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Στα πλάνα του Πειραιώτη προπονητή των Θεσσαλών επέστρεψαν οι Βασίλης Ρέντζας και Σάντι Κρίζμαν. Η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόικοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μόρας, Ουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης και Κρίζμαν.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΪΖΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει τα "κλειδιά" της Κ20 στον Βραζιλιάνο τεχνικό, Μαρσέλο Τροΐζι. Ο πρώην προπονητής της Καλλιθέας, άλλωστε φόρεσε κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας και γνωρίζει τον "οργανισμό". Δεν αποκλείεται να έχει ρόλο και στο τεχνικό επιτελείο, ως εκ των βοηθών του Ηλία Φυντάνη.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ