ΑΕΛ

Χωρίς Αγκάνοβιτς, Κούσα και Ντοντό η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Αγκάνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (19/8, 21.30) τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην πρεμιέρα της Super League. Εκτός αποστολής οι Αγκάνοβιτς, Κούσας και Ντοντό.

Πρεμιέρα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό κάνει το Σάββατο (19/8) η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Οι "βυσσινί" γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, θα "παλέψουν" για την έκπληξη. Ο Αντρέ Πάους πήρε μαζί του στην Αθήνα 20 παίκτες.

Εκτός έμειναν οι Σαφαρίκας, Ντοντό, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Κρητικός, Καρατάσιος, Κούσας και Γεωργακόπουλος. Όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο προ ημερών φιλικό με την Ξάνθη.

Με άλλα λόγια, Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περόνε, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς. Αντί του Ανδρεόπουλου που είχε ξεκινήσει με τους ακρίτες, ενδεχομένως να παίξει ο Φατιόν.

Η αποστολή της ΑΕΛ : Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Ναβάρο, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.

Χωρίς Αγκάνοβιτς, Κούσα και Ντοντό η ΑΕΛ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Ο ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μλάντεν Μπόζοβιτς, κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου για τους δύο προκριματικούς αγώνες της με αντιπάλους το Καζακστάν στις 1/9 (εκτός) και Ρουμανία στις 4/9 (εντός).

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ