ΑΕΛ

Χαμός με τον γιατρό της ΑΕΛ

Χαμός με τον γιατρό της ΑΕΛ
Κούγιας INTIME SPORTS

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΛ, Δημήτρης Καραμπάτσας, φωτογραφήθηκε με "ερυθρόλευκο" κασκόλ στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ, εξέλιξη που προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις των "βυσσινί". Αλέξης Κούγιας: "Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΛ είμαστε μόνο ΑΕΛ". Η απάντηση του γιατρού.

Ο Δημήτρης Καραμπάτσας, επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρακολούθησε στο "Γ. Καραϊσκάκης" την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, για το Champions League. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με κασκόλ των "ερυθρολεύκων" και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτό προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους ιθύνοντες των "βυσσινί", με τον Αλέξη Κούγια να παίρνει θέση και να αφήνει να εννοηθεί πως ο Καραμπάτσας θα αποχωρήσει. Αναλυτικά η δήλωσή του: "Έχω αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το ύψιστο έργο να είμαι ο επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων, που θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, να επαναφέρουμε την ιστορική ΑΕΛ στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μη λειτουργώ εν θερμώ και να ακούω πάντοτε τη γνώμη, πριν πάρω την οριστική μου απόφαση, όλων των ανθρώπων οι οποίοι συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια.

Όλη την ημέρα σήμερα ήμουν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου, υπερασπιζόμενος ένα νεαρό 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι αφαίρεσε τη ζωή δύο ανθρώπων οι οποίοι του πουλούσαν αναβολικά. Ενώ είχα να αντιμετωπίσω αυτήν την πολύ σοβαρή υπόθεση, προσπαθούσα να αντιληφθώ πως είναι δυνατόν ο γιατρός της ομάδας της ΑΕΛ, που γνωρίζει πολύ πριν από εμένα τι σημαίνει να είσαι ΑΕΛ και πολύ περισσότερο να είσαι ο γιατρός της ΑΕΛ, τον οποίο εμπιστεύονται όλοι στην οικογένεια της ΑΕΛ, να εμφανίζεται τόσο ο ίδιος, όσο και μέλος της οικογενείας του, με το κασκόλ της πιο μισητής στο πρόσφατο παρελθόν αντιπάλου της ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτό να γίνεται τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΛ αντιμετωπίζει το ίδιο παράνομο παρασκήνιο διαιτητών και παραγόντων, που την οδήγησαν από Κυπελλούχο Ελλάδας μέσα σε λίγα χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και από τα στάδια της Ευρώπης στα γηπεδάκια των μικρών χωριών.

Χαμός με τον γιατρό της ΑΕΛ

Έχω συνειδητοποιήσει σε ποια ομάδα είμαι Πρόεδρος και τι σημασία έχει για τους οπαδούς της να αντιλαμβάνονται ότι προσπαθώ με κάθε τρόπο και με κάθε ενέργειά μου να τους κάνω υπερήφανους. Στην οικογένεια της ΑΕΛ και ειδικά στις κορυφαίες θέσεις δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, ούτε και κάποιας άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας. Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΛ είμαστε μόνο ΑΕΛ και αυτό πρέπει να φαίνεται και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και μόνο έτσι μπορούμε να ξανακατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτή είναι η απόφασή μου και περίμενα από τον κ. Καραμπάτσα να έχει ήδη παραιτηθεί ως ελάχιστο δείγμα αντιλήψεως για το κακό το οποίο μας προκάλεσε παγκοσμίως μέσα από το διαδίκτυο. Το μυαλό όλων μας είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές της ομάδας μας που αύριο το απόγευμα δίνουν ακόμη έναν τελικό στην Καρδίτσα".

Καραμπάτσας: "Με κάλεσε ο γιατρός της Άρσεναλ"

Ο γιατρός της ΑΕΛ, Δημήτρης Καραμπάτσας, απάντησε στα όσα τον κατηγορούν και μιλώντας στο "Ok Radio", είπε: " Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την ιατρική και έχω θητεύσει σε διάφορες ομάδες, σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ήμουν καλεσμένος στο Καραϊσκάκη από τον γιατρό της Άρσεναλ, με τον οποίο συνυπηρετήσαμε πριν από 15 χρόνια στο Σικάγο. Από τότε διατηρούμε εξαιρετική σχέση, είναι προσωπικός μου φίλος. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι στην Αθήνα και ότι θα χαιρόταν να με συναντούσε. Είχε την ευγενή καλοσύνη να μας φιλοξενήσει και είδαμε το ματς παρέα με άλλους φίλους που βρίσκονταν εκεί. Βρέθηκα εκεί λοιπόν κατόπιν προσκλήσεως του γιατρού της Άρσεναλ. Ποιο είναι το πρόβλημα; Έχω πάει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης. Το κασκόλ είναι διπλό. Πριν από κάθε ματς μοιράζονται τέτοια κασκόλ, πάνω στα οποία αναγράφονται οι δύο ομάδες και η ημερομηνία του αγώνα. Έχω πάνω από 100 κασκόλ στη συλλογή μου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ