ΑΕΛ

Βωμολοχίες ανάμεσα σε Φυντάνη και οπαδούς της ΑΕΛ στο Facebook

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Φυντάνης MOTIONTEAM

"Σκοτωμός" στο facebook ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΛ και τον προπονητή της, Ηλία Φυντάνη! Ο Πειραιώτης τεχνικός απάντησε δημόσια στα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα.

Η κόντρα μερίδας οπαδών της ΑΕΛ με τη νυν διοίκηση και τον Ηλία Φυντάνη δεν σταματά. Ακόμη και όταν κάνουν νίκες οι "βυσσινί", στα εντός έδρας παιχνίδια η ένταση με τον Αλέξη Κούγια και τον προπονητή αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Τη Δευτέρα (12/2) οι Θεσσαλοί έχασαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-0 και φίλοι της ΑΕΛ επιτέθηκαν μέσω facebook στον Πειραιώτη προπονητή, χαρακτηρίζοντάς τον "κλεφτοκοτά".

Ο 56χρονος τεχνικός δεν άφησε αναπάντητα τα ουκ ολίγα υβριστικά σχόλια στο facebook και ξέσπασε απαντώντας με την ίδια γλώσσα. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν "ταβερνιάρη" και εκείνος απάντησε λέγοντας ότι έχει οδηγήσει την ΑΕΛ στους τέσσερις του Κυπέλλου, ότι την έχει κρατήσει στην κατηγορία από τον πρώτο γύρο, ενώ τους έγραψε ειρωνικά να φέρουν πίσω τον Αντρέ Πάους "για να υποβιβαστεί η ομάδα".

Βωμολοχίες ανάμεσα σε Φυντάνη και οπαδούς της ΑΕΛ στο Facebook

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στηρίζει τον Φυντάνη, στον οποίο συνέστησε να "μην πέφτει στην παγίδα που του στήνουν οι επαγγελματίες άθλιοι ανώνυμοι των σκουπιδιών του διαδικτύου". Οι βυσσινί ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα τον προπονητή, που μαζί με τους παίκτες μας ανέστησαν και το μόνο το οποίο έχουμε να συστήσουμε στο μέλος της οικογενείας μας πλέον Ηλία Φυντάνη είναι να μην πέφτει στην παγίδα που του στήνουν οι επαγγελματίες άθλιοι ανώνυμοι (επίσημα τουλάχιστον, γιατί εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι) των σκουπιδιών του διαδικτύου. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι γνωρίζουμε πλέον, ότι μετά από οποιοδήποτε άτυχο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, αναμενόμενο ή όχι, τα γνωστά σκουλήκια που δεν τολμούν να γράψουν ούτε το μικρό τους όνομα βγαίνουν από το καβούκι τους και δείχνουν την χαρά τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ