ΑΕΛ

Βουτυρίτσας: "Οι αλλαγές προπονητών σίγουρα δεν κάνουν καλό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
ΑΕΛ MOTIONTEAM

Ο Θόδωρος Βουτυρίτσας που καθοδήγησε την ΑΕΛ στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε ότι δεδομένα οι αλλαγές προπονητών δεν κάνουν καλό σε μια ομάδα.

Ο βετεράνος παίκτης της ΑΕΛ, την οποία κοούτσαρε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κατά το οποίο επήλθε ήττα με 2-0, Θόδωρος Βουτυρίτσας, δίνει την σκυτάλη τη Δευτέρα στον Αντρέ Πάους και θα μείνει στο πλευρό του μέχρι το τέλος της σεζον. Μετά το ματς εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Περιμέναμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι καθώς με βάση την απόδοσή μας, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο πρώτο μέρος παίξαμε συντηρητικά αλλά ήμασταν καλά διαβασμένοι τακτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε ευκαιρία με τον Ντέλετιτς και στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ με το οποίο τελείωσε το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει”.

Για την "διαβασμένη" Λάρισα:

“Στο ματς του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ μας είχε τρομάξει και αυτή τη φορά ήρθαμε διαβασμένοι, γι’ αυτό και μπορέσαμε να σταθούμε καλά στην Τούμπα, χωρίς δυστυχώς να πάρουμε κάτι”.

Για τις αλλαγές τεχνικών:

“Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να σας μιλήσω εγώ, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό για μια ομάδα. Θα πρέπει να φτάσουμε στο φινάλε της σεζόν με την ομάδα να παραμένει στην κατηγορία, και το καλοκαίρι να δουλέψουμε ενόψει της νέας σεζόν”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα:

“Θα είμαι στο πλευρό του Πάους, και το καλοκαίρι θα συζητήσουμε για να δούμε το τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η συνεργασία μου”.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ