ΑΕΛ

"Βλέπει" Παπαφώτη η ΑΕΛ

"Βλέπει" Παπαφώτη η ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του 21χρονου διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Βασίλη Παπαφώτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η ΑΕΛ να έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την ανανέωση της παρουσίας της στη Super League, αλλά ο σχεδιασμός της επόμενης έχει ξεκινήσει στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι "βυσσινί" παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 21χρονου διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Βασίλη Παπαφώτη.

Ο Παπαφώτης απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι και το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν έφυγε από την Κύπρο για να γίνει κάτοικος Ιωαννίνων. Ανήκει στο ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες με τους "γαλαζοκίτρινους", καθώς έχει αγωνιστεί σε δύο ματς πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου.

Ο Παπαφώτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνη του 2018 με την ομάδα της Λευκωσίας και μένει να ξεκαθαριστεί εάν θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας ή θα παραχωρηθεί δανεικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ