ΑΕΛ

Βαρέλα: "Με έχει εξαπατήσει δις ο πρόεδρος της Ζακύνθου"

Βαρέλα: "Με έχει εξαπατήσει δις ο πρόεδρος της Ζακύνθου"

Ο Νίκο Βαρέλα σε προσωπική του δήλωση υποστηρίζει ότι με τέχνασμα ο πρόεδρος της Ζακύνθου τον έχει εξαπατήσει δύο φορές και κακώς ορίζονται ακόμη παιχνίδια της ομάδας. Μετά το ματς με τον Αχαρναϊκό θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός.

Αποκαλύψεις από τον Νίκο Βαρέλα, που μέσω προσωπικής του δήλωσης υποστήριξε ότι έχει πέσει θύμα απάτης από τον πρόεδρο της Ζακύνθου, ενημερώνοντας ότι έχει δώσει εντολή στον Αλέξη Κούγια να καταθέσει μήνυση.

Επιπροσθέτως ο Ουρουγουανός τόνισε ότι μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό θα δώσει συνέντευξη Τύπου με σκοπό να αποκαλύψει πώς έχει η κατάσταση. Αναλυτικά η δήλωση του Νίκο Βαρέλα:

"Επειδή διάβασα στον τύπο ότι έχω εισπράξει χρήματα από τη Ζάκυνθο, γι' αυτό ορίζονται τα παιχνίδια από τη Football League, θέλω να δηλώσω ότι η ομάδα της Ζακύνθου και ο πρόεδρός της με έχουν εξαπατήσει δύο φορές μέχρι σήμερα, κάνοντας ένα τέχνασμα ότι μου στέλνουν έμβασμα και μετά το ακυρώνουν.

Έχω δώσει εντολή στον κ. Κούγια ως δικηγόρο να καταθέσει μήνυση εις βάρος του για απάτη. Λυπάμαι που η διοργανώτρια αρχή συνεργάζεται μαζί του και ορίζει τους αγώνες, ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει απάτη εις βάρος μου. Θα δώσω συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και θα περιγράψω τι μου έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτοί".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ