ΑΕΛ

Τσιώλης: "Υπό πίεση, αλλά συγκεντρωμένοι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αισιόδοξος ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν και οι "βυσσινί" θα παραμείνουν στη Super League.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με το γκολ του Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Οι "βυσσινί" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) για την 23η αγωνιστική της Super League, και ο Σάκης Τσιώλης δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το τελικό αποτέλεσμα στο "AEL FC Arena".

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν για τη θεσσαλική ομάδα, ενώ τόνισε ότι η βαθμολογική διαφορά από τους Λεβαδειακό, Ηρακλή και Βέροια δεν λέει τίποτα.

"Ένα ακόμη ματς που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, παρά την προσπάθεια που έγινε. Το πρώτο ημίχρονο για εμένα ήταν πιο σημαντικό από την υπεροχή που είχαμε από το 65' έως το 70'. Νομίζω ότι "κλειδί" για το ματς ήταν ένα δεύτερο γκολ. Μπορούσαμε, μετά το 1-0 να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ και να διεκδικήσουμε καλύτερα το παιχνίδι επειδή τα παιδιά ήταν πολύ αποφασισμένα στο ματς.

Τόσο στο ματς με την Κέρκυρα (σ.σ ισοπαλία 1-1), όσο και σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Θα μπορούσαμε να έχουμε αυτούς τους τέσσερις βαθμούς και να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα.

Όσο η ομάδα είναι υπό πίεση θα πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα και η ομάδα θα πάρει αυτό που θέλει, αυτό που χρειάζεται κι αυτό που δικαιούται. Σίγουρα υπάρχει μια βαθμολογική διαφορά ασφαλείας με τις ομάδες που πέφτουν, αλλά αυτό δε λέει τίποτα εάν δεν εξασφαλίσουμε την παραμονή μας", υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ