ΑΕΛ

Τσιώλης: "Μου είπαν δεν ήταν πέναλτι του Αστέρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, υποστήριξε πως του μεταφέρθηκε από τους παίκτες του ότι δεν έγινε πέναλτι στον Ιωαννίδη, ενώ δεν έχει δει τη φάση με τον Αναστασόπουλο. Το "ευχαριστώ" στους Αρκάδες και την υποδοχή.

Επιστροφή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για τον Σάκη Τσιώλη ως αντίπαλος του Αστέρα και η υποδοχή που έλαβε από τους Αρκάδες ήταν ενδεικτική αναγνώρισης του έργου του στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ευχαρίστησε τους οπαδούς των "κιτρινομπλέ" υποστήριξε ότι οι παίκτες του, του μετέφεραν πως δεν υπήρξε πέναλτι πάνω στον Ιωαννίδη στη φάση από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ και η αποβολή του Γιοβάνοβιτς, ενώ τόσο γι' αυτή τη φάση όσο και γι' αυτή του πέναλτι που υπεδείχθη υπέρ της ΑΕΛ μετά το μαρκάρισμα του Δημούτσου στον Αναστασόπουλο χρειάζεται να δει το ριπλέι.

"Αρχικά να αναφερθώ στην παρουσία μου μετά από τρία χρόνια ξανά εδώ στο γήπεδο, "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", για την αγάπη που μου έδειξε σήμερα ο κόσμος, φαίνεται ότι εκείνα τα χρόνια κάτι αφήσαμε πίσω. Όσον αφορά στο παιχνίδι νομίζω ότι στιγματίστηκε από την πρώτη φάση στα καρέ μας μέσα στην περιοχή και κατά πόσο μου είπαν και τα παιδιά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση αυτή η ανατροπή. Αυτό μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, μας αποσυντόνισε από το πλάνο. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι παίκτης κλειδί ήταν ο Φατιόν που πέρασε στη θέση του Γιοβάνοβιτς και μπορέσαμε να φέρουμε και πάλι σε έλεγχο την άμυνα μας, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια να ρισκάρουμε.

Στο ημίχρονο αποφασίσαμε να βάλουμε έναν ποδοσφαιριστή με πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα, τον Ντοντό, που επιστρέφει μετά από αρκετό διάστημα απουσίας και σίγουρα θα μας βοηθήσει κι αυτός στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με το να κρατάει την μπάλα, να κάνει τις διεισδύσεις του ήταν ο παίκτης που προβλημάτισε την άμυνα του Αστέρα και τον έφερνε όλο και πιο πίσω. Όσο πιο πίσω πήγαινε ο Αστέρας όλο και ρισκάραμε εμείς γιατί έπρεπε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα εδώ. Αυτό φάνηκε από την αποφασιστικότητα των παιδιών και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την αγωνιστική πειθαρχία που είχαν σήμερα. Είναι μεγάλη επιτυχία επίσης επειδή ήταν κόντρα σε μια καλή ομάδα και αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει βάση για την συνέχεια μας στο πρωτάθλημα.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή που μας περιμένει με τον Ατρόμητο και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να επιστρέψουμε πίσω στις νίκες. Όπως είπα στο τελείωμα της περσινής περιόδου στη φιέστα που έγινε η ΑΕΛ δεν ήρθε απλά για να μείνει ήρθε για να ξαναπάρει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα την πάρει και είναι σίγουρο αυτό. Γίνεται προσπάθεια απ’ όλους από τον μεγαλομέτοχο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως με υπομονή και ψυχραιμία θα τα καταφέρουμε. Τελειώνοντας να ευχηθώ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα στην πρώην ομάδα, τον Αστέρα".

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ στο ημίχρονο της αναμέτρησης, υποστήριξε:

"Δεν μπορώ να σχολιάσω. Είναι μια δήλωση που κάνει η επίσημη Λάρισα. Από την πλευρά μου είναι σεβαστή. Από εκεί και πέρα σας είπα τι μου είπαν τα παιδιά στο ημίχρονο, ο Γιοβάνοβιτς. Κατά τα άλλα για να είμαι απόλυτος θα πρέπει να δω τις φάσεις και να έχω απόλυτη άποψη. Εγώ δεν στέκομαι στις δυο φάσεις αλλά στο πως αντέδρασε η ομάδα και ενδεχομένως αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι προς το τέλος του παιχνιδιού και παρά τις τρεις-τέσσερις φάσεις που δημιούργησε ο Αστέρας στην περιοχή μας εμείς είχαμε πιο καθαρό το γήπεδο για να κάνουμε και μια σπουδαία νίκη σε δυο περιπτώσεις".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ