ΑΕΛ

Τσιώλης: "Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα"

Τσιώλης: "Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό παρά την ήττα της ομάδας του καθώς θεωρεί πως υπήρξε βελτίωση και τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

Το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΛ δεν συνοδεύτηκε από νίκη αλλά σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό η ομάδα του παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και αυτό ήταν κάτι που τον ικανοποίησε.

Ο προπονητής της ΑΕΛ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα και υποστήριξε ότι κρατάει τα θετικά από την αναμέτρηση ενόψει της συνέχειας αρχής γενομένης το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε:

"Έμεινα ικανοποιημένος από την βελτίωση στην απόδοση της ομάδας σε αυτό το ματς. Η ομάδα λειτουργούσε σε όλες τις γραμμές σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε το διάστημα 30’-45’ που οπισθοχωρήσαμε, σε όλο το υπόλοιπο ματς εμείς ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι.

Δημιουργούσαμε συνέχεια τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα όμως δεν καταφέραμε να βγάλουμε καλύτερες τελικές πάσες για να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις.

Δεχτήκαμε τυχαία ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά. Ισοφαρίσαμε νωρίς στο σκορ με το γκολ του Ναζλίδη και γενικά είχαμε μία θετική εικόνα στο δεύτερο μέρος του αγώνα και αν καταφέρναμε να περάσουμε τις τελικές πάσες στις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε τότε θα είχαμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε το ματς.

Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Κρατάμε τα θετικά μηνύματα αυτού του αγώνα από την συνολική θετική εικόνα μας. Επικεντρωνόμαστε σε ένα δεκαπενθήμερο με πολλή δουλειά για να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ