ΑΕΛ

Τσιώλης: "H ΑΕΛ θα πετύχει κι αυτή τη χρονιά το στόχο της"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι "βυσσινί" θα πετύχουν το στόχο της παραμονή της Super League μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και δικαιολόγησε την ένταση των αντιδράσεών του.

Αφού παραδέχθηκε ότι πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις του, ο Σάκης Τσιώλης δικαιολόγησε την ένταση αυτών εξαιτίας της φύσης του αθλήματος, το οποίο "είναι για άντρες". Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός των "βυσσινί" υποστήριξε ότι η ομάδα είναι πιο άνετη μετά τη νίκη (1-0) επί του Παναιτωλικού.

"Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ένα παιχνίδι δυνατό με ενδιαφέρον. Η ομάδα ήθελε αυτό το παιχνίδι και το πήρε. Κοιτάμε πλέον με αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον Ντέλετιτς ώστε να μην υπάρχει αγωνία μέχρι τέλος, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Υπάρχει πολλή πίεση αλλά αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει πολύ συναίσθημα γι' αυτήν την ομάδα. Όπως δείχνουν τα πράγματα και αυτή τη χρονιά η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της.

Η ΑΕΛ δεν βρέθηκε ποτέ σε πολύ δύσκολη θέση, ώστε να είναι στην δυάδα του υποβιβασμού. Πάντα υπήρχε η ασφάλεια και σήμερα ακόμα περισσότερο. Αυτό που είπα στα παιδιά σήμερα ήταν πως πρέπει να παίξουν και για τους υπόλοιπους. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας αλλά δεν μπορώ να τους βάλω γιατί δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η ένταση αυτού του παιχνιδιού και η σπουδαιότητα για τη βαθμολογία έφτασε την έντασή μου στα άκρα. Σίγουρα θα έπρεπε να είμαι πιο συγκρατημένος αλλά το ποδόσφαιρο είναι άθλημα για άντρες.", υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ