ΑΕΛ

Τσιώλης: "Δύο σερί νίκες για να ξεφύγουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, έθεσε ως στόχο των "βυσσινί" τις δύο διαδοχικές νίκες ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη Super League.

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πλατανιά, στη Λάρισα για τη 17η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός των "βυσσινί", Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην ένταση με την οποία ζει τη σεζόν, ενώ έθεσε ως στόχο τις δύο διαδοχικές νίκες (σ.σ αγωνίζεται κατά σειρά με Ηρακλή, ΠΑΟΚ και Κέρκυρα) προκειμένου η θεσσαλική ομάδα να είναι βαθμολογικά πιο άνετα.

"Ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό. Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατούσαμε και οι δύο, όμως ο Πλατανιάς είχε μεγαλύτερη άνεση. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η φάση του Ναζλίδη έπαιξε σημαντικό ρόλο διότι ενδεχομένως να έπαιρνε και κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος με μεγαλύτερη άνεση γύρισε τη μπάλα ο Πλατανιάς. Είναι μια ομάδα που έχει τρομερή συνοχή και ομοιογένεια η οποία βγαίνει μάσα στο παιχνίδι. Περιμένουμε το ματς με τον Ηρακλή και περιμένουμε να πάρουμε δύο σερί νίκες για να ξεφύγουμε", ανέφερε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης.

Για τον τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών: "Ενδεχομένως να μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιες νίκες αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με τα νέα παιδιά μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Έρχεται ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός".

Για την ένταση και την πίεση που ασκεί ο κόσμος: "Εμείς ζούμε στην ένταση όλη την ώρα μέχρι να αισθανθούμε ποδοσφαιρική άνεση. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή και στο τέλος θα δικαιωθούμε όλοι μας."

Για τις μεταγραφές: "Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για τις μεταγραφές. Σήμερα είδαμε τον σέντερ φορ ο οποίος είχε την κίνηση και βγήκε στον χώρο, Πιθανόν να ήταν σήμερα το πρόσωπο του παιχνιδιού"

Για τις αλλαγές: "Έκανα αλλαγές τακτικής. Χρησιμοποιούμε τους παίκτες που πρέπει. Δεν αλλάζουμε τίποτα δραματικό με τους τρεις στόπερ. Και αφού έχουμε τους παίκτες με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε φουλ μπακ γιατί όχι. Δεν είχαμε θέματα όσον αφορά τη λειτουργία μας. Προσαρμοστήκαμε στο στυλ του αντιπάλου."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σημάδευαν τα δοκάρια στη Λάρισα, στο 0-0 ΑΕΛ και Πλατανιάς
Καυγάς Κούγια - Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ