ΑΕΛ

Τσιώλης: "Αν συνεχίσουμε να επιμένουμε, θα δικαιωθούμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η εικόνα της ΑΕΛ παρά την ήττα στο ματς με την Ξάνθη με 1-0 άφησε ικανοποιημένο τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος υποστήριξε πως από την ομάδα του λείπει και η ρέντα που χρειάζεται σε κάποια παιχνίδια.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια αλλά η εικόνα των ποδοσφαιριστών των "βυσσινί" άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Σάκη Τσιώλη. Όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, κάλυψαν αρκετούς χώρους αλλά τους έλειπε και η ρέντα που χρειάζεται σε κάποια παιχνίδια καθώς όπως σημείωσε αν η ΑΕΛ έπαιρνε το προβάδισμα στις φάσεις που δημιούργησε τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο Σάκης Τσιώλης είπε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα μου προσπάθησε σε ολόκληρο το γήπεδο αγωνιζόμενη για τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Η ΑΕΛ με την εμφάνιση της και την παρουσία της δείχνει πως αφομοιώνει κάποια στοιχεία που θέλω να περάσω στην ομάδα.

Δεν δώσαμε την ευκαιρία να κάνει κόντρες η Ξάνθη. Ούτε να δημιουργήσει. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Καταφέραμε να πατήσουμε περιοχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ σε δύο φάσεις με τον Ναζλίδη.

Αντ' αυτού φάγαμε γκολ με οργανωμένη άμυνα και το παιχνίδι κρίθηκε με αυτό το γκολ. Ακόμη και με 10 παίκτες με τον Αβραάμ εκτός, προσπαθήσαμε στο τέλος με κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι παίκτες έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει και η ρέντα. Αν συνεχίσουμε να επιμένουμε θα δικαιωθούμε γιατί έχουμε παρουσιάσει βελτίωση».

Για την εικόνα της ομάδας που δεν κλείστηκε πίσω:
«Αυτός είναι ο στόχος. Η ομάδα μου θέλω να μάθει να διεκδικεί τα παιχνίδια. Και νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις απουσίες:
«Κάθε απουσία μετράει. Δεν μπορείς όμως να σταθείς σε αυτές. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ