ΑΕΛ

Τριπλό "χτύπημα" η ΑΕΛ

Τριπλό "χτύπημα" η ΑΕΛ
Βέρτζος, Γιαννούλης INTIME SPORTS

Δυναμική ενίσχυση στην ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου απέκτησε τους Δημήτρη Κομεσίδη, Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Άγγελο Βέρτζο. Και οι τρεις υπέγραψαν διετή συμβόλαια στους "βυσσινί".

Σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε η διοίκηση της ΑΕΛ, προχωρώντας στην απόκτηση παικτών με εμπειρία, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι 32χρονος αμυντικός (έχει γεννηθεί στις 27/05/1983) και έχει παίξει σε Αχαρναϊκό, Πανηλειακό, Προοδευτική, Άγιο Δημήτριο, Βέροια, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα και Βέροια (εκεί έπαιζε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, στη Superleague).

Ο Δημήτρης Κομεσίδης είναι γεννημένος στις 02/02/1988 και από το 2009 μέχρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Ξάνθη. Ξεκίνησε από τη Θράκη, ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 30/05/1988, και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Football League. Έχει περάσει και από Ηρόδοτο, Ολυμπιακό Χερσονήσου, ΟΦΗ, Θρασύβουλο και Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση: ' 'Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, Δημήτριο Κομεσίδη και Άγγελο Βέρτζο. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια δύο ετών''.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ