ΑΕΛ

Τριάρα σε Οικονόμο Τσαριτσάνης η ΑΕΛ

Τριάρα σε Οικονόμο Τσαριτσάνης η ΑΕΛ
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα του Αλέξη Κούγια η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 σε φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ουρτάδο, Ροβίθης και Μαρουκάκης οι σκόρερ για τους "βυσσινί".

Την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητα της ομάδας του είχε το απόγευμα της Παρσκευής (14/8) ο προπονητής της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς. Οι "βυσσινί" επικράτησαν με 3-0 σε φιλικό ματς του Οικονόμου Τσαριτσάνης, παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε ο ιδιοκτήτης τους Αλέξης Κούγιας.

Το σκορ άνοιξε ο Ουρτάδο στο 43' μετά από ατομική προσπάθεια. Ο Οικονόμος είχε δοκάρι στο 70' με τον Καραβασίλη. Η ΑΕΛ σημείωσε ακόμα δύο τέρματα. Στο 78' ο Ροβίθης μετά από σέντρα του Καπού και στο 90' ο Μαρουκάκης διαμόρφωσε το 3-0.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαγεωργίου, Πούτας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Τόλιος, Μπαλής, Κωστόπουλος, Αγρόδημος, Καραγκούνης. Έπαιξαν και οι: Νούσιας, Καψιώχας, Καραβασίλης, Πρίφτης, Καραγιάννης, Βούζας, Δημητρέλης, Τσάτσος.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Χάμος, Αναστασόπουλος, Πάτο, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο, Τσιμπάμπα. Έπαιξαν και οι: Ξενοδόχοφ, Μπανούσης, Καπός, Μονιάκης, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Χοτζάλι, Μασούρας, Κομεσίδης, Οικονομόπουλος.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ