ΑΕΛ

Τρεις μεταγραφές σε μια ανακοίνωση η ΑΕΛ

Τρεις μεταγραφές σε μια ανακοίνωση η ΑΕΛ
Μλαντένοβιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση των Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Νέμανια Μλαντένοβιτς. Θυμηθείτε το βιογραφικό των τριών παικτών.

Παίκτες της ΑΕΛ είναι και επισήμως οι Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Νέμανια Μλαντένοβιτς. Οι "βυσσινί" επισημοποίησαν τη συμφωνία με τους τρεις ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι 22 ετών Βούλγαρος αριστερός μπακ και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κόντορ.

Ηταν παλαιότερα στην ακαδημία της γερμανικής Bonner SC, ενώ έχει περάσει και από τις Montana και Beroe της πατρίδας του. Μέχρι πρότινος στην Dunav 2010, ομάδα πρώτης κατηγορίας Βουλγαρίας. Έχει παίξει σε 15 ματς εφέτος.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς είναι 25χρονος μεσοεπιθετικός. Γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1992, προέρχεται από την ελβετική Λουγκάνο. Έως σήμερα στην πρώτη κατηγορία έπαιξε σε 5 παιχνίδια. Εκτός από τη Λουγκάνο, σε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Μιλοσάβλιεβιτς έπαιζε στην Mladost Lučani της πατρίδας του.

Ο Μλαντένοβιτς είναι 24 ετών, Σέρβος εξτρέμ, έπαιζε μέχρι πρότινος στη Zemun, ομάδα πρώτης κατηγορίας Σερβίας, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Επαιξε εφέτος στο πρωτάθλημα σε 13 ματς και σημείωσε 1 γκολ και 1 ασίστ. Στη χώρα του έχει αγωνιστεί και σε Kolubara Lazarevac, OFK Beograd U19 και FK Metalac Gornji Milanovac. Έχει περάσει, ακόμα, από τη Νορβηγία, για λογαριασμό της FK Bodø/Glimt.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει για τα επόμενα 2,5 χρόνια την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:

1) Hristofor Hubchev, 22χρονος Βούλγαρος αριστερός μπακ,

2) Radomir Milosavljevic, 25χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός και

3) Nemanja Mladenovic, 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πήρε Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς η ΑΕΛ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ