ΑΕΛ

Τοποθετείται για όλα ο Αναστασιάδης στην ΑΕΛ

Τοποθετείται για όλα ο Αναστασιάδης στην ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί για όλα όσα αφορούν την προετοιμασία της ΑΕΛ και τα μεταγραφικά θέματα των "βυσσινί".

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ με ανακοίνωση της μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί σε συνέντευξη Τύπου για όσα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία των "βυσσινί".

Επίσης θα αναφερθεί στα θέματα των μεταγραφών και το τι έχει γίνει με τις περιπτώσεις παικτών που έχει επιλέξει ή έχει κόψει ή δεν έχει δώσει ακόμα την έγκριση του για να ολοκληρωθούν.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αρχικά έκανε λόγο για το ραδιόφωνο της ΑΕΛ και την κριτική που ασκείται σε παίκτες και προπονητή λέγοντας:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ με τη δημιουργία του ραδιοφώνου ήθελε να επιτύχει την επικοινωνία όλων των οπαδών μας μεταξύ τους σε οποιοδήποτε σημείο της Γης κι αν ευρίσκωνται, αλλά και να ακούει τα μηνύματα του κόσμου και όσα από αυτά συντελούν στην πρόοδο της ομάδας να τα κάνει πράξη.

Ο σκοπός της διοικήσεως της ΑΕΛ ήταν και είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια (οπαδοί, ιδιοκτησία, διοίκηση, προπονητές, παίκτες, ερασιτεχνική, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία της πόλης και του νομού).

Ακούμε με προσοχή όλες τις προσεγγίσεις για όλα τα θέματα, αλλά θέλουμε να τονίσουμε για πρώτη και τελευταία φορά, ότι ανεξαρτήτως των δικών μας απόψεων, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν, αλλά και ποιοι θα αγωνιστούν σε κάθε παιχνίδι, τον έχει ο εκάστοτε προπονητής της ΑΕΛ και τώρα μόνο ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Σεβόμαστε απολύτως την άποψη ότι δεν αρκεί το βίντεο κάποιων σημαντικών φάσεων για να αποκτηθεί κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής, αλλά ότι πρέπει να τον δει ο ίδιος προσωπικά, είτε σε προπόνηση, είτε σε αγώνα.

Για το θέμα αυτό, αλλά και για όλα τα άλλα θέματα, θα τοποθετηθεί ο κ. Αναστασιάδης μετά το τέλος του αγώνα με το Λεβαδειακό σε συνέντευξη τύπου που θα ακολουθήσεί".

Κόντρα ΠΑΕ-Ερασιτέχνη, εξώδικο και αγωγές

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό τα μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ με τον Αλέξη Κούγια να τοποθετείται προσωπικά και να ζητάει την ανάκληση του αλλιώς θα προχωρήσει και αυτός σε αγωγή.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Κύριοι,

Εάν έως τις 10 π.μ. αύριο το πρωί 30/7/2016 δεν ανακαλέσετε το περιεχόμενο του εξωδίκου που κοινοποιήσατε και με το οποίο με συκοφαντήσατε, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ουδέποτε με εκβιάσατε κατά τη συνάντηση την οποία είχαμε στον Πλαταμώνα Πιερίας, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι εσείς είσαστε πέντε (Τσαγκάλης, Νάκας, Χατζούλης, Βαλλιάκος και ένα άγνωστο σε μένα πρόσωπο) και εγώ μόνος μου (άρα τα δικά σας ψεύδη μπορούν να νικήσουν τη δική μου αλήθεια), σας δηλώνω ότι θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω.

Δυστυχώς για σας, και λυπάμαι ειδικά για τον κ. Τσαγκάλη, τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου, λίγα λεπτά μετά την εκβίαση μου, είναι αδιάσειστα".

* Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στο αυριανό φιλικό με το Λεβαδειακό θα τιμήσει τον προπονητή στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και τωρινό προπονητή του Λεβαδειακού Ratko Dostanic για το ήθος του και την προσφορά του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2015-16.

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας θα κάνει ο κ. Αλέξης Κούγιας.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ