ΑΕΛ

Το νέο πούλμαν της ΑΕΛ

Το νέο πούλμαν της ΑΕΛ
ΑΕΛ, πούλμαν

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ φωτογραφίες του νέου πούλμαν της ομάδας. Οι τρεις μεταγραφές που ανακοίνωσε την Τρίτη (4/8) η ομάδα του κάμπου. (PHOTOS).

Οι αλλαγές στην ΑΕΛ, ενόψει της νέας σεζόν στη Football League, δεν περιορίστηκαν μόνο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με την ανάληψη καθηκόντων από τον Αλέξη Κούγια. Οι "βυσσινί" έχουν πλέον και το δικό τους λεωφορείο που θα μεταφέρει τις εκάστοτε αποστολές. Δείτε το...

Το νέο πούλμαν της ΑΕΛ
Το νέο πούλμαν της ΑΕΛ

Αποκτήθηκαν οι Χάμος, Σουλιώτης και Πατινιώτης

Τρεις νέους παίκτες ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕΛ. Πρόκειται για τους:

1. Δημήτρη Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήρη Χάμο, 22ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης,με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Θανάση Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ