ΑΕΛ

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΕΠΟ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΕΠΟ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως υπέβαλε προς την ΕΠΟ αίτημα για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του προσεχούς αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (26/10), στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της, Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Στις 26 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 30 χρόνια απ' το θάνατο του Χαράλαμπου Μπλιώνα στις εξέδρες του Αλκαζάρ. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε μία φωτοβολίδα απ' την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Γι' αυτό το λόγο, η ΠΑΕ ΑΕΛ απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και ζητάει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του προσεχούς (26/10) αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ και παράλληλα οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι υπέβαλε προς την διοργανώτρια του Κυπέλλου Ελλάδος, ΕΠΟ, αίτημα για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του προσεχούς (26/10) αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της Χαράλαμπου Μπλιώνα, καθώς η διεξαγωγή του συμπίπτει με την επέτειο των 30 χρόνων από την δολοφονία του στις κερκίδες του Αλκαζάρ, την 26η Οκτωβρίου 1986.

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε την άδεια προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Το κείμενο που απεστάλη στην ΕΠΟ, με κοινοποίηση και προς την γηπεδούχο ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ως εξής:

"Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από την δολοφονία του φιλάθλου μας καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, που προκλήθηκε την Κυριακή 26/10/1986 στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ, από φωτοβολίδα που εκτόξευσε οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας, λίγο πριν την έναρξη αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεδομένου ότι πρόκειται για την μοναδική δολοφονία που διεπράχθη ποτέ σε ελληνικό γήπεδο, το γεγονός συνιστά για την ομάδα μας, αλλά και συνολικά το ποδόσφαιρο της χώρας, μια θλιβερή επέτειο στην οποία κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας.

Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω της διεξαγωγής ανήμερα της επετείου (26/10/2016, ώρα 5.15 μ.μ.), του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, αιτούμαστε την άδειά σας για

α) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας και

β) Να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία σας, αναμένουμε την θετική σας απάντηση".

Η επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΕΠΟ:

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΕΠΟ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ