ΑΕΛ

Θέλει μείωση του μισθώματος του AEL FC Arena η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τις 17 Μαΐου έχει οριστεί ενώπιον του πρωτοδικείου Λάρισας η αίτηση που κατάθεσε η ΑΕΛ κατά του Πηλαδάκη και της εταιρείας που έχει το AEL FC Arena με το οποίο έχει ζητήσει τη μείωση του μισθώματος του γηπέδου.

Η ΑΕΛ με αίτηση της έχει ζητήσει από το πρωτοδικείο να γίνει συνεδρίαση για μείωση του μισθώματος της χρήσεως του AEL FC Arena κατά 50%.

Μια αίτηση που όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ θα εκδικαστεί στις 17 Μαΐου και όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ είναι πλέον επιβεβλημένη αφού δεν γίνεται η ΑΕΛ να προχωρήσει στην ανακατασκευή του Αλκαζάρ με βάση τα χρήματα που απαιτούνται.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

"1. Στις 17/5/2018 προσδιορίστηκε να εκδικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Λαρίσης η αίτησις της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ (Πηλαδάκης) για μείωση του μισθώματος κατά 50% της χρήσεως του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσεπικαλέσει για να παραστούν τον Δήμο Λαρισαίων, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, αλλά και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Η εξέλιξις αυτή είναι επιβεβλημένη μετά την συνάντηση του κ. Κούγια με τον Υφυπουργό Πολιστισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και την γνωστοποίηση από τον κ. Υφυπουργό προς τον κ. Κούγια, ότι είναι αδύνατη η ανακατασκευή του Σταδίου Αλκαζάρ, λόγω της απαιτήσεως χρηματικού ποσού πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αφού το Στάδιο Αλκαζάρ παρουσιάζει, εκτός των άλλων, μεγάλα προβλήματα στατικότητας γενικά και ιδιαίτερα στις εξέδρες.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να σχολιάσει ούτε κατά το ελάχιστο τα όσα ελέχθησαν από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής και δημοσιοποιήθηκαν σήμερα στον τοπικό τύπο και σε sites, γιατί το μόνο το οποίο ανεδείχθη χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ότι στις δύο τελευταίες γενικές συνελεύσεις της Ερασιτεχνικής συμμετείχαν και ψήφισαν στην μέν τακτική μόνο 43 μέλη συμπεριλαμβανομένων και των 15 μελών του ΔΣ, τα οποία ψήφισαν τους εαυτούς τους, στη δε χθεσίνη έκτακτη το σύνολο των παρευρισκομένων μαζί με τα μέλη του ΔΣ και των ιδιοκτητών κάποιων γνωστών περιθωριακών sites δεν ξεπέρασαν τους 30, παρά το ότι το ΔΣ της Ερασιτεχνικής έκανε τεράστια προσπάθεια για την επιτυχία της, δηλαδή στη γενική συνέλευση συμμετείχαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι γνωστοί οι οποίοι αναλώνουν το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας τους στο διαδίκτυο στο να επικοινωνούν μεταξύ τους, είτε χρησιμοποιώντας το όνομα τους, είτε με ψευδώνυμο και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους μηνύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρόλη τη χυδαιότητα των όσων αναρτώνται στο διαδίκτυο καθημερινά ακόμη και απο μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής εις βάρος της ιδιοκτησίας και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ και κορυφαίο επιχειρηματία στον τομέα των ασφαλειών κ. Ανδρέα Λιόντο, από τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ και διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσάλίας κ. Ηλία Παλαιοχωρλίδη, από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύβουλο της ΠΑΕ και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Σωτήρη Μάρκου και από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και απόστρατο αξιωματικό κ. Χαράλαμπο Τσιαπάλα και οι ψύχραιμες και πολιτισμένες τοποθετήσεις τους δημιουργούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ την προσδοκία ότι το ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα αντιληφθεί τη λάθος πολιτική του εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία απομάκρυνε τα μέλης της, με τις συνεχείς δυσφημιστικές και αρνητικές ενέργειες της και είτε θα αλλάξει την πολιτική του, είτε θα παραιτηθεί, ώστε να αναγεννηθεί η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποία από 700 ενεργά μέλη στη συνέλευση που αποφάσισε να αναθέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Βαγγέλη Πλεξίδα, κατέληξε στη χθεσινή γενική συνέλευση να είναι παρόντα 25 μέλη".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ