ΑΕΛ

Θέλει Κάχριμαν για τα γκολπόστ η ΑΕΛ

Colombia´s Juan Cuadrado, second left, takes on Serbia´s goalkeeper Kahriman Damir, right, during a friendly soccer match at the Mini Estadi stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 14, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κάχριμαν AP

Ένα τερματοφύλακα με εξαιρετικό βιογραφικό θέλει να αποκτήσει η ΑΕΛ, αν και η περίπτωσή του συγκεντρώνει δυσκολίες. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι οι Θεσσαλοί προσπαθούν να πάρουν τον Σέρβο Νταμίρ Κάχριμαν.

Η ΑΕΛ ψάχνεται για βασικό τερματοφύλακα και μια εξαιρετική περίπτωση που έχει προταθεί είναι αυτή του Νταμίρ Κάχριμαν. Πρόκειται για Σέρβο διεθνή, ο οποίος με την Εθνική του ομάδα έχει καταγράψει 8 συμμετοχές.

Έχει ύψος 1.92 και ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο εφέτος έπαιξε σε 17 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων σε Προκριματικά του Champions League και του Europa League. Είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1984 και προτού πάει στον Ερυθρό Αστέρα, τον Ιούλιο του 2014, έπαιζε στην Ουκρανία, στην Ταβρίγια.

Στο παρελθόν έχει περάσει από τις FK Zemun (Σερβία), Vojvodina (Σερβία), Konyaspor (Τουρκία) και Rad (Σερβία). Ασφαλώς και δεν πρόκειται για τυχαίο τερματοφύλακα και η περίπτωσή του συγκεντρώνει δυσκολίες για την ΑΕΛ. Ο ίδιος φέρεται να έχει διαμηνύσει ότι θέλει ομάδα από το "Big 4", αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί σε μια μεταγραφική περίοδο.

(AP Photo/Manu Fernandez)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ