ΑΕΛ

Τέλος ο Πάους απ' την ΑΕΛ, πρόστιμο στους παίκτες

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΟΥΣ
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΟΥΣ ICON

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Αντρέ Πάους αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. "Βαρύ" πρόστιμο στους παίκτες για την ήττα απ' την ΑΕΚ.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ θα αποτελέσει άμεσα ο Αντρέ Πάους. Οι "βυσσινί" εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μάρκου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολλανδού τεχνικού για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από τρεις αγωνιστικές, με μόλις ένα βαθμό, έχοντας, μάλιστα δεχθεί δύο "τεσσάρες" από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αυτός είναι, άλλωστε, κι ο λόγος που οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να τιμωρήσουν με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Ένωση.

Το πρόστιμο θα χαριστεί μόνο εφόσον στα πέντε επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).

Η ανακοίνωση:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους.

Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).

2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπο του κ. Πούλλη βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ