ΑΕΛ

Τέλος ο Φάρκας από την ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μολίνς, Φάρκας EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 32χρονο Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό, Πάβολ Φάρκας. Έγινε επαγγελματίας ο Στέφανος Σουλούκος.

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο Πάβολ Φάρκας. Ο 32χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους "βυσσινί", έπειτα από έναμιση χρόνο συνεργασίας.

Ο Φάρκας ήλθε στη Λάρισα από την Ξάνθη, ενώ πριν την άφιξή του στη χώρα μας αγωνίστηκε σε Σλοβακία (Νίτρα, Πετρζάλκα,) Ρουμανία (Βασλούι), Ιταλία (Κιέβο, Τερνάνα) και Αζερμπαϊτζάν (Γκαμπάλα).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή και τζέντλεμαν των γηπέδων Pavol Farkas, τον οποίο και ευχαριστεί πολύ για την συνεργασία και για τη συμβολή του στην επίτευξη των στόχων μας την προηγούμενη, αλλά και τη φετινή αγωνιστική περίοδο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Αντίθετα, επαγγελματίας είναι έγινε ο γκολκίπερ της Κ17, Στέφανος Σουλούκος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον τερματοφύλακα Στέφανο Σουλούκο που αγωνίζεται στην ομάδα μας των Κ-17.Ο νεαρός, επαγγελματίας πλέον, τερματοφύλακας μας βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς κλήθηκε επισήμως και συμμετέχει στις προπονήσεις τις Εθνικής Ομάδας Παίδων, που διεξάγονται από σήμερα έως τις 31/1/2018 στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ