ΑΕΛ

Τέλος ο Αναστασιάδης από την ΑΕΛ

Τέλος ο Αναστασιάδης από την ΑΕΛ
Αναστασιάδης, Κυπαρίσσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ μπήκαν τίτλοι τέλους και στην συνεργασία με τον Θωμά Κυπαρίσση, που ήταν τεχνικός διευθυντής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Μπορεί η ΑΕΛ να νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο, παρ' όλα αυτά ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας δυο ημέρες μετά το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους". Πιθανότατα οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει αν δεν πήγαινε καλά ο αγώνας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, να έφεραν το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μαζί του έφυγαν και οι βοηθοί του, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και Απόστολος Τερζής, ενώ σα να μη έφτανε αυτό, ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να απομακρύνει και τον Θωμά Κυπαρίσση από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Προσωρινά και ως την ανεύρεση προπονητή, την προπονητική μέριμνα της πρώτης ομάδας θα έχουν οι Κώστας Ματζώκας και Βαγγέλης Τσώτσας.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις για τους λόγους που επήλθε το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δυο πλευρές είτε από την πλευρά του Αλέξη Κούγια είτε από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Πάντως, ήταν μια εξέλιξη που δεν περίμεναν πολλοί μετά το τρίποντο το περασμένο Σάββατο (29/10) κόντρα στον Πανιώνιο.

Στόχος είναι μέχρι το ματς με τον Παναιτωλικό να υπάρχει προπονητής στην ομάδα, ενώ ήδη κούγεται το όνομα του Σάκη Τσιώλη και αυτό τουΜαρίνου Ουζουνίδη για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"1. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Άγγελο Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή.

2. Την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θωμά Κυπαρίσση.

3. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Σάκη Αναστασιάδη, Απόστολο Λιβανό και Γιάννη Βασιλείου.

4. Προσωρινά και ως την ανεύρεση προπονητή, την προπονητική μέριμνα της πρώτης ομάδας θα έχουν οι κύριοι Κώστας Ματζώκας και Βαγγέλης Τσώτσας.

5. Επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και διεθνής σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων, κ. Γιώργος Δοδοντσάκης.

6. Την γενική εποπτεία των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15, αναλαμβάνει ο κ. Μίλτος Ζιάκας, γνωστός προπονητής ομάδων της Θεσσαλίας και κάτοχος UEFA A'.

7. Στην θέση του προπονητή της Κ17 συνεχίζει ο κ. Ζήσης Ζιάγκας, ενώ την ομάδα Κ15 αναλαμβανει ο προπονητής, κ. Βασίλης Νάρης.

8. Μάνατζερ όλων των τμημάτων υποδομής καθώς και των Ακαδημιών της ΑΕΛ, αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Σελιώνης, βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΟΦΗ, διεθνής με τις ομάδες Ελπίδων και Νέων κι επίσης, διοικητικός υπάλληλος της ΕΠΣΛ και γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

9. Διοικητικός υπεύθυνος όλων των ηλικιακών τμημάτων παραμένει ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο οποίος είναι και γιατρός των ομάδων, συνεπικουρούμενος από τον κ. Οδυσσέα Κλάρα, ο οποίος παραμένει στην θέση του Επιμελητή".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ