ΑΕΛ

Τέλος ο Ντεγκρά από την ΑΕΛ, θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Τέλος ο Ντεγκρά από την ΑΕΛ, θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ματίας Ντεγκρά. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αργεντινός τερματοφύλακας, έλεγε στους ανθρώπους του ότι θέλει να σταματήσει. "Πετάει" για τη χώρα του.

Το λάθος που έκανε στον πρώτο του επίσημο αγώνα με την ΑΕΛ, τού κόστισε ακριβά. Ο Ματίας Ντεγκρά αποτελεί παρελθόν για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι δέχτηκαν την ισοφάριση (2-2) από τον Ηρακλή εξαιτίας του Αργεντινού τερματοφύλακα, ο οποίος αντί να διώξει τη μπάλα, έκανε ντρίμπλες, την έχασε και ο Λεοζίνιο σκόραρε.

Αμέσως μετά το ματς, στη φυσούνα, ο Ντεγκρά είχε "θερμό" επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Τον ποδοσφαιριστή άφησε εκτεθειμένο και ο Άγγελος Αναστασιάδης με τις δηλώσεις του, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, ο εκπρώπος του ποδοσφαιριστή ειδοποιήθηκε να ταξιδέψει στη Λάρισα, με σκοπό να λυθεί το διετές συμβόλαιο που είχε υπογραφεί το καλοκαίρι. Έτσι κι έγινε. Ο 33χρονος Λατινοαμερικανός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε στους ανθρώπους του ότι θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Να σταματήσει το ποδόσφαιρο. "Άνθρωπος είμαι, οι άνθρωποι δεν κάνουν λάθη;", έλεγε κλαίγοντας. Την Τρίτη (13/9) θα κλείσει εισιτήριο με σκοπό να "πετάξει" για την Αργεντινή, όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντεγκρά. Αυτή έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει στις 23:00 το συμβόλαιο με τον Ματίας Ντεγκρά".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ