ΑΕΛ

Τέλος Φυντάνης και Μόρας, νέος τεχνικός της ΑΕΛ ο Ντόστανιτς

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΚΟΥΓΙΑΣ(Δ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ επιστρέφει ο Ράτκο Ντόστανιτς. Παρελθόν και ο Μόρας, στην Κ20 ο Τροΐζι.

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί", Αλέξης Κούγιας, προέβη σε ριζικές αλλαγές.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών αποτελεί ο Ηλίας Φυντάνης με την απόφαση απομάκρυνσης να λαμβάνεται λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας.

Νέος τεχνικός της ομάδας της Λάρισας είναι ο Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο της στο παρελθόν στη σεζόν ανόδου της από τη Football League στη Super League.

Παρελθόν αποτελεί και ο Έλληνας αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος αποχωρεί 20 ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση απόκτησής του.

Παράλληλα, λύθηκε και η συνεργασία με τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς, ο οποίος προσλήφθηκε πριν από λίγες ημέρες ως βοηθός του Ηλία Φυντάνη.

Νέος τεχνικός Κ20 αναλαμβάνει, όπως είχατε ενημερωθεί, ο Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος υπήρξε παίκτης της ΑΕΛ στο παρελθόν, ενώ την τρέχουσα σεζόν καθοδήγησε την Καλλιθέα στη δεύτερη κατηγορία.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

"1. Θέλω να εκφράσω την τεράστια απογοήτευση μου για την συμπεριφορά αυτών των λίγων οπαδών, οι οποίοι όπως και τις λίγες προηγούμενες φορές, περιμένουν μια αποτυχία της ομάδος για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες, τους προπονητές κι εμένα.

Εκείνο που με έχει στενοχωρήσει πολύ, είναι οι βρισιές στη νεκρή μητέρα μου.

2. Με προσωπική μου απόφαση λύεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα.

. Με προσωπική μου απόφαση λύεται η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδος κ. Ηλία Φυντάνη.

Τον κ. Ηλία Φυντάνη θέλω να τον ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, γιατί χωρίς αυτόν και τον Ανδρέα Λαυδαριά η ομάδα θα ευρίσκετο σε ιδιαίτερα δυσχερή βαθμολογικά θέση.

Ο λόγος που αποφάσισα να λυθεί η συνεργασία μαζί του, είναι η διαφορά φιλοσοφίας που έχουμε στο στυλ ποδοσφαίρου το οποίο παίζει η ομάδα.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και εφόσον έχει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι μόνο για την νίκη και όχι μονίμως με αμυντικούς προσανατολισμούς.

4. Με προσωπική μου απόφαση λύεται η συνεργασία με τον συνεργάτη του κ. Φυντάνη Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

5. Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο δημιουργός της ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Football League κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

6. Θα παραμείνει γυμναστής της ομάδος ο κ. Βασίλης Καλαποθαράκος, όπως επίσης και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γιώργος Φουσέκης.

7. Προσλαμβάνεται ως προπονητής της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ ο βραζιλιάνος πρώην προπονητής της Καλλιθέας Μαρσέλο Τροΐζι .

Ο κ. Τροΐζι έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ επί προεδρίας του αειμνήστου Προέδρου της ΑΕΛ Νίκου Παπανικολάου.

*** Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κ. Κούγια η επίσημη παρουσίαση του κ. Ράτκο Ντόστανιτς θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ανδρέα Λιόντο την Τετάρτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ