ΑΕΛ

Τέλος από την ΑΕΛ οι Ναζλίδης, Ρέντζας και Περόνε

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν στους "βυσσινί" ο πρώτος σκόρερ της κι αρχηγός της την τρέχουσα σεζόν, Θωμάς Ναζλίδης, όπως και οι Βασίλης Ρέντζας (επίσης στην τετράδα αρχηγών) και Εμάνουελ Περόνε.

Οι Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περόνε και Βασίλης Ρέντζας δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα. Η ομάδα της Λάρισας ευχαρίστησε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και τη συνεισφορά τους με τη "βυσσινί" φανέλα.

Ο Θωμάς Ναζλίδης είναι μαζί με τον Σάντι Κρίζμαν ο πρώτος σκόρερ (5 γκολ) της ΑΕΛ στη Super League της τρέχουσας σεζόν κι αρχηγός της ομάδας. Στην τετράδα τον αρχηγών βρίσκεται κι ένα ακόμη εκ των τριών παικτών που θα αποχωρήσουν, ο Βασίλης Ρέντζας.

Παράλληλα, διαψεύδεται ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό επιθετικό του Ατρομήτου, Αμπιόλα Ντάουντα, ενώ ορίζεται γενική είσοδος για την εντός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας (30ής) αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία στην τιμή των 5 ευρώ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει το οιοδήποτε ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Ατρομήτου Αθηνών Ντάουντα.

Η ΑΕΛ έχει εντοπίσει τους μεταγραφικούς της στόχους και τους έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώσει.

2. Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ οι εξαίρετοι ποδοσφαιριστές μας Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περρόνε και Βασίλης Ρέντζας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους για τα όσα προσέφεραν, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της τα τελευταία τρία χρόνια.

Ειδικά ο Βασίλης Ρέντζας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από την Football League στην Superleague αλλά και στην πρώτη παρουσία μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, υπήρξε αναντικατάστατος, ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο κορυφαίος κυνηγός μας και σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Εμάνουελ Περρόνε βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την τρέχουσα περίοδο, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τους τιμούμε, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ για να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας για τη συμπαράσταση τους την τρέχουσα περίοδο, αλλά και για να τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές για όσα προσέφεραν μας με την παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων οπαδών στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με τη Λαμία, ορίζει τιμή εισιτηρίου σε όλες τις θύρες εκτός των επισήμων 5€".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ