ΑΕΛ

"Τελειώνει" τον Ντεγκρά και ο Αναστασιάδης

"Τελειώνει" τον Ντεγκρά και ο Αναστασιάδης
Αναστασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε να εννοηθεί ότι ο Ματίας Ντεγκρά, παρότι αποτελεί δική του επιλογή, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. "Του το είπα άλλωστε μετά το παιχνίδι" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΛ - Ηρακλής, που ολοκληρώθηκε στο 2-2, ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε να εννοηθεί ότι ο Ματίας Ντεγκρά δεν έχει θέση στην ομάδα μετά το λάθος που έκανε. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε για το σφάλμα του Αργεντινού και αν αυτό πρόκειται να επηρεάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα

« Ό,τι πούμε τώρα θα είναι λάθος. Είμαστε σε κατάσταση αναβρασμού μπορώ να πω. Εγώ είμαι άνθρωπος ο οποίος πολύ δύσκολα παίρνω αποφάσεις, αλλά για το συγκεκριμένο πιστεύω πως θα πρέπει να τελειώνει το θέμα. Του το είπα άλλωστε μετά το παιχνίδι. Η ΑΕΛ έχει άλλους δύο καλούς τερματοφύλακες. Ο Ντεγκρά ήταν δική μου επιλογή, εγώ τον έφερα στην ομάδα. Είναι καλός τερματοφύλακας. Εγώ πάντα έλεγα ότι καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που δεν πιάνει την μπάλα. Ο Ντεγκρά δεν έπιασε τη μπάλα και φάγαμε δυο γκολ. Ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε...»

Στην αρχική του τοποθέτηση είχε επισημάνει: « Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, καλό πρωτάθλημα, καλό θέαμα. Θέλαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα μας και είμαστε στεναχωρημένοι. Σήμερα έγιναν δύο σοβαρά λάθη τα οποία τα πληρώσαμε και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι.

Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παιδιών, που ήταν εκπληκτική. Αυτά τα πιαδιά τρέξανε απίστευτα χιλιόμετρα σε ένα κακό γήπεδο, το οποίο ήταν βούρκος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών πάντως. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Αλλά αυτό που λέω πάντα είναι πως ό,τι γίνεται, για το καλό μας γίνεται. Δουλέψαμε πάρα πολύ και έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Τον Μάιο θα είμαστε καλά, πάρα πολύ καλά».

Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε: «Η μία αλλαγή ήταν λόγω τακτικής. Η άλλη ήταν λόγω τραυματισμού. Το ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύο αλλαγές τόσο γρήγορα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Η αναβολή έκανε καλό απλά στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς και ο Ηρακλής στην ίδια θέση με εμάς βρίσκεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναστασιάδης: "Δεν πετάξαμε βαθμούς, αυτοκτονήσαμε..."

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ