ΑΕΛ

"Τελειώνει" ο ξενύχτης Ντοντό από την ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντοντό, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Αντρέ Πάους ενεπλάκη σε καυγά σε μπαρ της Λάρισας και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους "βυσσινί".

Τέλος αναμένεται να λάβει η παρουσία του 29χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ντοντό, στην ΑΕΛ. Καθώς δεν ευρίσκετο στα πλάνα του τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας, Αντρέ Πάους, και δεν ταξίδεψε για την Αθήνα και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (19/8, 21:30) για την πρώτη αγωνιστική της Super League, αποφάσισε να το... ρίξει έξω στη Λάρισα.

Ο Νοτιοαμερικάνος ενεπλάκη σε καυγά σε μπαρ και χρειάστηκε η επέμβαση των υπευθύνων του μαγαζιού για να ηρεμήσει η κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντοντό υποπίπτει σε πειθαρχικά παραπτώματα τα οποία έχουν να κάνουν με ξενύχτια του στη Λάρισα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι ο καυγάς αυτός θα αποβεί καθοριστικός για τη λήξη της συνεργασίας του με τους "βυσσινί". Αφίχθη στη Λάρισα πέρυσι το καλοκαίρι και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας 11 φορές πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ