ΑΕΛ

Τα είπε με τον Αναστασιάδη στο Ελατοχώρι ο Κούγιας

Τα είπε με τον Αναστασιάδη στο Ελατοχώρι ο Κούγιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε την Παρασκευή (15/7) το βράδυ στο Ελατοχώρι όπου προετοιμάζεται η ΑΕΛ και είχε τετ α τετ με τον τεχνικό της ομάδας ενώ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Στο Ελατοχώρι όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/7) ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αλέξης Κούγιας. Κατά την παρουσία του μίλησε στους παίκτες των "βυσσινί" ενώ είχε και τετ α τετ με τον τεχνικό του συλλόγου Άγγελο Αναστασιάδη.

Οι δυο τους τα είπαν για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καθώς αναμένεται να γίνουν ακόμα τρεις με τέσσερις μεταγραφές.

Επίσης μετέφερε στον Άγγελο Αναστασιάδη την πρόταση που υπάρχει από την Μπεσίκτας για συμμετοχή της ΑΕΛ σε τουρνουά στην Τουρκία στις αρχές Αυγούστου.

Σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις αυτές συνεχίζονται καθημερινά με πρόγραμμα πρωί και απόγευμα και τον Άγγελο Αναστασιάδη να προσπαθεί να "δέσει" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη νέα του ομάδα. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός έχει αποφασίσει να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του την Κυριακή το πρωί στο πρώτο ρεπό της ομάδας μετά από μια εβδομάδα σκληρής προετοιμασίας.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ