ΑΕΛ

Στην Τρίπολη ο Τσιώλης, τρία χρόνια μετά

Στην Τρίπολη ο Τσιώλης, τρία χρόνια μετά
Τσιώλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάκης Τσιώλης, που καθοδήγησε επί 2,5 χρόνια τον Αστέρα, επιστρέφει στην Τρίπολη σχεδόν τρία χρόνια μετά για να αντιμετωπίσει τους Αρκάδες, ως προπονητής της ΑΕΛ. Οι τέσσερις παίκτες που δεν υπολογίζει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι του Σαββάτου (26/11) για τον Σάκη Τσιώλη. Ο προπονητής της ΑΕΛ θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα την οποία υπηρέτησε για 2,5 χρόνια, φτάνοντας μαζί της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Τελευταίο ματς που κάθισε στον πάγκο του Αστέρα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, έπειτα από εκτός έδρας ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στη Super League.

Από τότε ο Τσιώλης δούλεψε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και ΑΕΛ και ουδέποτε κοντραρίστηκε με τον Αστέρα στην Αρκαδία. Το είχε κάνει μία φορά, αλλά σε εντός έδρας αγώνα, όταν ήταν στον ΠΑΣ. Ξεχωριστή σημασία έχει και για έναν ποδοσφαιριστή του ο αγώνας. Για τον Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος έπαιξε στον Αστέρα από το 2011 μέχρι το 2014.

Στο πλαίσιο λοιπόν της 12ης αγωνιστικής της Super League, η ΑΕΛ δοκιμάζεται στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα. Οι "βυσσινί" προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό και θα παλέψουν για να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα στην Πελοπόννησο. Στην προσπάθεια αυτή, εκτός "μάχης" έμεινε ο τραυματίας Βαρέλα και ο τιμωρημένος Ουρτάδο.

Από την αποστολή "κόπηκαν" και οι Κουτσιανικούλης και Λαμπρόπουλος. Οι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Μαρουκάκης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης και Ρέντζας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ