ΑΕΛ

Στην αντεπίθεση οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ

Στην αντεπίθεση οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ
ΑΕΛ, σήμα, σημαία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, αναφέροντας πως το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορούν πια να σιωπούν σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της ομάδας.

Την δική τους θέση θέλησαν να εκφράσουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, οι οποίοι εξέδωσαν επιθετική ανακοίνωση, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορούν πια να σιωπούν σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"….το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορούμε πια να σιωπούμε, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της ομάδας μας και γενικά της περιφέρειας μας.

Αγαπητοί εξυγιαντές , επαναστάτες και σωτήρες της ΑΕΛ θα θέλαμε να σας αναφέρουμε την ιδιότητα και τον σκοπό του συλλόγου βετεράνων της ΑΕΛ, είμαστε οι θεματοφύλακες των συμφερόντων αυτής της ομάδας, προς χάρη των τεράστιων επιτυχιών της φωταγωγήθηκε η πόλη, βγήκανε στους δρόμους όλοι οι δημότες της και ακούσθηκε η πόλη μας σε όλο τον πλανήτη, εμείς είμαστε μέλη και μάρτυρες αυτής της μεγαλειώδους πορείας της και δεν μπορεί κανείς να μας αφαιρέσει με οποιοδήποτε τρόπο, αυτό που με ιδρώτα και αίμα κατακτήσαμε.

Αγαπητέ κύριε ιδιοκτήτη, ήρθατε στην πόλη μας, σας αγκαλιάσαμε και σας στηρίξαμε, σας κάναμε μέλος του συλλόγου μας και –σύμφωνα με δικές σας αναφορές- σας βοηθήσαμε με τον δικό μας τρόπο στην πορεία που έχετε μέχρι σήμερα. Παρά τα λάθη σας, παρά τις συκοφαντικές δηλώσεις σας εναντίον ευυπόληπτων μελών μας, για χάρη της ηρεμίας της ομάδας, το προσπερνούσαμε και σιωπούσαμε, αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

Δεν σας επιτρέπουμε και να παίξετε με την υπόληψη και την αξιοπρέπεια μας, δεν σας επιτρέπουμε να αμφισβητήσετε την επαγγελματική μας αξία και νοιώθουμε θλίψη που στρέψατε ακόμη και έμπειρους δημοσιογράφους να ξεχάσουν ότι χάριν των δικών μας επιτευγμάτων μεγαλούργησαν και μοιράστηκαν την δόξα αυτού του μεγάλου συλλόγου της ΑΕΛ μας.

Εμείς αγαπητέ κύριε μπορούμε να την αναφέρουμε σαν ΑΕΛ μας, γιατί έχουμε μάθει να την μοιραζόμαστε με τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους γείτονές μας, τους δημοσιογράφους και γενικά με όλους τους φιλάθλους που είμαστε μαζί με τις όποιες διαφορές μας. Εσείς θέλετε να την έχετε δική σας, γι αυτό και αρέσκεστε στην προσφώνηση «ιδιοκτήτης», σας φωνάζουμε λοιπόν ότι αυτή η ομάδα ανήκει σε όλους μας και για να σας προλάβουμε, κουμάντο φυσικά κάνει ο υγιής επικεφαλής της.

Εν ολίγοις και κλείνοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι κανένας παλαίμαχος δεν έχει ανάγκη να του δώσετε δουλειά, κανένας παλαίμαχος δεν θέλει την βοήθεια σας, κανένας παλαίμαχος δεν θέλει να τον τιμήσετε με οποιοδήποτε τρόπο και κανένας παλαίμαχος δεν σας επιτρέπει την αναφορά του ονόματος του σε οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση σας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ