ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ ο Τσίμο Ναβάρο

Στην ΑΕΛ ο Τσίμο Ναβάρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κι επίσημα είναι ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό και Τρίκαλα.

Παρέμεινε στη Θεσσαλία, αλλά άλλαξε πόλη και κατηγορία. Ο 27χρονος Ισπανός φορ, Τσίμο Ναβάρο, έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα και ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ, επιστρέφοντας στη SuperLeague κι ευελπιστώντας βοηθήσει τους "βυσσινί" σε αυτή την κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για δύο χρόνια του Χοακίν (Τσίμο) Ναβάρο. Ο Ναβάρο είναι Ισπανός, 27 ετών και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Ισπανική Βαλένθια για 5 χρόνια, στην Ισπανική Έλτσε για 1 χρόνο, στον Αστέρα Τρίπολης για 3 χρόνια, στην Καλλονή για 1 χρόνο, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό αυτής στον Λεβαδειακό και στο δεύτερο μισό στα Τρίκαλα.

Ο Τσίμο Ναβάρο αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού κυνηγού και στις Ισπανικές ομάδες που αγωνίστηκε έχει παίξει και ως δεξί μπακ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον μάνατζερ του παίκτη και παλαιό παίκτη της ΑΕΛ Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή".

Photo credits: action images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ