ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ ο Τσάκο

Στην ΑΕΛ ο Τσάκο

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι κι επίσημα ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός, Χοσέ Αλεχάντρο Τσακοπίνο Λουσόρο, ή "Τσάκο" όπως είναι ευρύτερα γνωστός. Νέες εξετάσεις για τον Μπόγκνταν Μίλιτς.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Αλεχάντρο Τσακοπίνο Λουσόρο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο "Τσάκο", όπως είναι ευρύτερα γνωστός από συντόμευση του επωνύμου του, θα φορά τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας μετά από αυτές των Κορούξο, Αρόγιο, Σεντ Αντρέου και Σαν Ρόκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού σέντερ φορ Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο «Τσάκο» είναι γεννημένος στο Αλικάντε στις 05/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε στην Μαρμπέγια, ομάδα της 2B Ισπανίας (Γ' Εθνική), με την οποία έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας φέτος 18 συμμετοχές με ένα γκολ.

Η καλύτερή του σεζόν ήταν η περσινή, όταν με τη φανέλα της Σαν Ροκέ είχε 36 συμμετοχές με 12 γκολ".

Λεπτομερέστερη εξέταση για Μίλιτς

Στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ βρίσκεται ο Μαυροβούνιος επιθετικός Μπόγκνταν Μίλιτς, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Sport24.gr. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι κάποιο εύρημα των ιατρικών εξετάσεων την υποχρέωσε να μπει σε λεπτομερέστερη εξέταση της προβλεπόμενης, πριν προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο εμπνεύσεις και από ένας βαθμός για Βέροια και ΑΕΛ
ΠΑΕ ΑΕΛ: "Οι χασάπηδες και ο τελειωμένος ποδοσφαιρικά Καλί"
Σκέφτεται μήνυση στον Καλί η ΑΕΛ
Πλήγμα στην ΑΕΛ, τέσσερις μήνες εκτός ο Ντοντό
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ