ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ ο Ναγιάρ

Στην ΑΕΛ ο Ναγιάρ
Ναγιάρ INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση με την προσθήκη του 27χρονου Αργεντίνου μέσου, Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Ο 27χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Σημαντική ενίσχυση για τη θεσσαλική ομάδα, δεδομένου ότι εντάσσει στο έμψυχο δυναμικό της, έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία τόσο από τη Football League όσο κι από τη Super League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 έτη, με διαφορετικές απολαβές για τη Football League και τη Super League του διεθνούς Αργεντινού Σεμπαστιάν Ναγιάρ. Είναι 27 ετών, με ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Κέρκυρα-Κασσιόπη στο πρωτάθλημα της Super League με 24 συμμετοχές και πέτυχε 5 τέρματα.

Ο Ναγιάρ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Αργεντινής και ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε 2 χρόνια, μέχρι να αγοραστεί από την ισπανική Ουέλβα, με την οποία αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Έχει αγωνιστεί κι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ομάδες του Μεξικού και της Βολιβίας.

Βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και προπονείται υπό τις οδηγίες του κ. Ντόστανιτς και θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στις 14 Αυγούστου, καθώς έχει κάνει όλη την προετοιμασία με την Κέρκυρα, με την οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, λόγω του προβλήματος που ανέκυψε με την εικονική μεταβίβαση των μετοχών και αρνήθηκε να συνεχίσει στην ΠΑΕ Κέρκυρα-Κασσιόπη στην περίπτωση υποβοβασμού της στην Football League. Είναι παντρεμένος με Ισπανίδα υπήκοο κι έχουν ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ισπανία και βάσει νόμου σε δύο μήνες θα είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ