ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ ο Μπόγιοβιτς

Στην ΑΕΛ ο Μπόγιοβιτς

Στην ΑΕΛ επέστρεψε ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός, Μίλαν Μπόγιοβιτς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας, η οποία απέκτησε και τον Θανάση Καμπλιώνη.

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Πέμπτη, η ΑΕΛ. Πρόκειται για την επιστροφή του 28χρονου Σέρβου επιθετικού, Μίλαν Μπόγιοβιτς, αλλά και την απόκτηση του 24χρονου περιφερειακού επιθετικού, Αντώνη Καμπλιώνη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μίλαν Μπόγιοβιτς. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τον Έλληνα μάνατζερ του κ. Γιάννη Παπαγεωργίου και ήδη από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια γίνονται όλες οι νόμιμες ενέργειες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τη χορήγηση βίζας εργασίας στον ποδοσφαιριστή.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι στη Λάρισα το αργότερο έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Ήδη ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς έχει έλθει σε επαφή με τον παίκτη και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας."

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα. Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη ματαιώθηκε οριστικά η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο προπονητής μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς θεώρησε ότι οι Φράνκο Ουρτάδο, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μπουντόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Μανώλης Ροβίθης, Οσμάν Πάτο και Αντώνης Καμπλιώνης καλύπτουν με απόλυτο τρόπο τις θέσεις των περιφερειακών κυνηγών και η απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη δεν είχε να προσθέσει τίποτα στη λειτουργία της ομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές της και ικανοί απολύτως είναι, οπως αποδείχθηκε από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά και νεότεροι."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ