ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ ο Γκαγιέγο

Στην ΑΕΛ ο Γκαγιέγο

Η ΑΕΛ προχώρησε στη δεύτερη προσθήκη της για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό, Πάμπλο Γκαγιέγο. Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει στο Sport24.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "βυσσινί".

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ. Μια ημέρα μετά τον 24χρονο θηριώδη Νοτιαφρικανό αμυντικό μέσο, Λελογκονόλο Μασαλέσα, την πόρτα των γραφείων της θεσσαλικής ΠΑΕ πέρασε για υπογραφές και ο Πάμπλο Γκαγιέγο.

Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός, συνοδευόμενος από τον Κύπριο ατζέντη του, Πάνο Γεωργίου, υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Λάρισας.

Άλλωστε ο Ίβηρας φορ, είχε προαναγγείλει τον ερχομό του στη Λάρισα μέσα από το Sport24.gr πριν από λίγες ημέρες: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΛ και τι σημαίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο", είχε πει μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ακραίου μεσοεπιθετικού, Πάμπλο Γκαγιέγο Λαρντίεθ, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Ο Γκαγιέγο είναι γεννημένος στην Ουέσκα την 01/10/1993 κι έγινε επαγγελματίας στην ομώνυμη ομάδα, πριν δοθεί με δανεισμό στην θυγατρική της, Αλμοδεβάρ.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Σαρινιένα, για να ακολουθήσει κατά τις περιόδους 2014-16 η Καχερένιο κι απ' το περασμένο καλοκαίρι η Λεαλτάδ, όλες ομάδες της 2nd Division (Γ' Εθνικής) της χώρας του, στο πρωτάθλημα της οποίας μετράει 87 συμμετοχές και 7 γκολ. Κατά την τρέχουσα περίοδο έχει καταγράψει 17 συμμετοχές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην ΑΕΛ ο Μασαλέσα
Γκαγιέγο στο Sport24.gr: "Έρχομαι στην ΑΕΛ, μια ιστορική ομάδα"

PABLO GÁLLEGO CP CACEREÑO 2015-2016 from scherzo on Vimeo.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ