ΑΕΛ

Στη Λάρισα ο Φούτσεκ

Στη Λάρισα ο Φούτσεκ
Φούτσεκ

Ο Γιόσιπ Φούτσεκ βρίσκεται στη Λάρισα με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας το προ ημερών ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις επαφές των δύο πλευρών.

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός απροόπτου, ο Γιόσιπ Φούτσεκ. Ο 31 ετών Κροάτης επιθετικός συμφώνησε με τους "βυσσινί" και βρίσκεται στη Λάρισα για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε και έκανε αποδεκτό.

Ο Φούτσεκ προέρχεται από την σλοβένικη Κρκα, στην οποία έπαιζε την τελευταία διετία. Εχει περάσει στο παρελθόν σε Zagreb, Istra 1961, Samobor, Croatia Sesvete, Suhopolje, Lučko, Hartberg, Zelina, Split και Zavrč. Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Κροατίας (Κ16, Κ17). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 7 γκολ.

Το Sport24.gr είχε κάνει αναφορά στις επαφές του Φούτσεκ με την ΑΕΛ στις 3 Ιουλίου. Το ρεπορτάζ μάλιστα ανέφερε πως ο Κροάτης ήρθε σε επαφή με τον συμπατριώτη του, Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος παίζει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, για να μάθει λεπτομέρειες για την ομάδα του κάμπου που του είχε κάνει πρόταση.

Τέλος Καμπλιώνης, Χάμος

Την αποδέσμευση δύο παικτών έκανε γνωστή η ΑΕΛ την Παρασκευή (8/7). Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών Αντώνη Καμπλιώνη και Σωτήρη Χάμου. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την προσφορά τους στην ομάδα μας και να ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλησε με Φούτσεκ η ΑΕΛ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ