ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Αναστασιάδη η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Αναστασιάδη η ΑΕΛ
Αναστασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πληροφορίες που ήθελαν την ΑΕΛ να μελετά το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Άγγελο Αναστασιάδη στη θέση του προπονητή επιβεβαιώθηκαν. Υπέγραψε και ανακοινώθηκε η πρόσληψή του.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι νέος προπονητής της ΑΕΛ. Οι πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα του κάμπου να μελετά το ενδεχόμενο να προσλάβει τον έμπειρο τεχνικό στη θέση του προπονητή επιβεβαιώθηκαν.

Ο 63χρονος προπονητής βρέθηκε στη θεσσαλική πόλη τη Δευτέρα (6/6) και διευθετήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες.Υπέγραψε συμβόλαιο και πιάνει άμεσα δουλειά. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη αναλαμβάνουν χρέη γυμναστή ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και προπονητή τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής. Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του προπονητικού team θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες".

Από εκεί και πέρα, μετά την απόκτηση του Τσίμο Ναβάρο, οι "βυσσινί" επιδιώκουν να κλείσουν τον Νιγηριανό χαφ, Ντέιβιντ Ναζίμ, που έπαιζε πέρυσι στη Ζάκυνθο. Έχουν προκύψει διαφορές στις συζητήσεις, ωστόσο είναι κοινή επιθυμία να γεφυρωθεί το χάσμα και να υπάρξει συμφωνία. Ενδιαφέρον για τον 20χρονο Αφρικανό έχει επιδείξει και η Κέρκυρα, η οποία μάλιστα του έχει καταθέσει πρόταση.

Αναφορικά με τον Γιώργο Μανούσο, για τον οποίο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ( εκεί υποστήριξε ότι θέλει να τον φέρει στην ΑΕΛ), η υπόθεσή του δεν προχωρά, παρότι τα χρήματα που του έδιναν οι "βυσσινί" τον ικανοποιούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην ΑΕΛ ο Τσίμο Ναβάρο
Εξετάζει Αναστασιάδη η ΑΕΛ
Κούγιας: "Ο Τσιώλης ήθελε τον Ράγιος των 450.000 ευρώ"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ