ΑΕΛ

Στεφανίδης: "Η θέση της ΑΕΛ είναι στην Super League"

Στεφανίδης: "Η θέση της ΑΕΛ είναι στην Super League"
INTIME SPORTS

Τα δικά του γκολ οδήγησαν την Λάρισα στην κατάκτηση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής και ο Νέστορας Στεφανίδης μίλησε στο Sport24 για τα όνειρα του που φτάνουν μέχρι την Super League. (VIDEO)

Κάθε λόγο να είναι διπλά χαρούμενος και περήφανος είχε μετά τον τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό ο Νέστορας Στεφανίδης. Τα δικά του γκολ εξάλλου ήταν αυτά που έδωσαν στην Λάρισα το Κύπελλο της Γ' Εθνικής και έκαναν όλους τους ανθρώπους τους "βυσσινί" να ξεχαστούν λίγο από το γεγονός ότι η ομάδα παίζει σε αυτή την κατηγορία και να ονειρεύονται την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Ο σκόρερ και των δυο γκολ της Λάρισας μίλησε στο Sport24 για τον τελικό, τα δικά του γκολ, τον κόσμο της Λάρισας αλλά και την επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει.

Η άποψη σου για το παιχνίδι;
"Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Ακόμα και στους συμπαίκτες μου που έφυγαν τον Δεκέμβριο αλλά και στους προπονητές που ήταν στις αρχές της σεζόν. Όλοι τους βοήθησαν για αυτό τον τίτλο.

Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ, μετά θέλαμε να το κρατήσουμε και πήγαμε προς τα πίσω. Σίγουρα όταν παίζεις σε έναν τελικό και είναι νοκ άουτ κοιτάς το αποτέλεσμα και όχι να παίξεις ποιοτική μπάλα και καλό ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε το αποτέλεσμα και μέναμε σε αυτό".

Στο δεύτερο μέρος είδαμε την ΑΕΛ να οπισθοχωρεί γιατί;
"Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και να μην δεχτούμε εμείς κάποιο άλλο τέρμα".

Είναι δικαιολογία το άγχος για την κατάκτηση του Κυπέλλου;
"Όταν παίζεις σε έναν θεσμό Κυπέλλου μη και θέλοντας προκαλεί μια πίεση ένα άγχος, σε φυσιολογικά επίπεδα. Θεωρώ ότι άγχος είχαμε και εμείς και οι αντίπαλοι. Σε ένα τέτοιο ματς δεν μπορείς να κοιτάξεις να παίξεις το ποδόσφαιρο που έχεις παίξει όλη τη σεζόν παρά μόνο να καταφέρεις να κατακτήσεις τον στόχο, την νίκη".

Είχες και εξαιρετική απόδοση πετυχαίνοντας δυο γκολ;
"Σίγουρα είμαι χαρούμενος αλλά σημασία δεν είχε ποιος θα βάλει το γκολ αλλά να κερδίσει η ομάδα. Αυτό είχαμε θέσει σαν στόχο. Να μπούμε μέσα να δώσουμε το 100% όλα τα παιδιά και να κερδίσει η ομάδα. Σίγουρα όταν πετυχαίνεις γκολ είσαι χαρούμενος. Συνεχίζουμε έχουμε έναν ακόμα στόχο το πρωτάθλημα και θέλουμε να το πάρουμε για να πανηγυρίσουμε και αυτόν το στόχο μας".

Θεωρείς ότι η φετινή σεζόν είναι η αρχή της αναγέννησης για την Λάρισα;
"Ναι το εύχομαι, στόχος μας είναι η επιστροφή στην Super League. Την χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει μια επανεκκίνηση από το μηδέν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλει υπομονή και πίστη στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια η ομάδα όχι μόνο θα βρίσκεται στην Α' Εθνική αλλά θα πάει να διεκδικεί κιόλας. Αυτό αρμόζει σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ