ΑΕΛ

Στη Λάρισα ο Κουτσιανικούλης για την ΑΕΛ

Στη Λάρισα ο Κουτσιανικούλης για την ΑΕΛ
Κουτσιανικούλης INTIME SPORTS

Σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΛ βρίσκεται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ και σύμφωνα με τις ενδείξεις είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει εκεί το νέο του συμβόλαιο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη βρίσκεται η ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λαρισαίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (3/9) στα γραφεία της ΠΑΕ και συζητά με τη διοίκηση των "βυσσινί" το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Δεν αποκλείεται ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ να πει το "ναι" και να συνεχίσει την καριέρα του στη Football League, για λογαριασμό της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του. Ο Κουτσιανικούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Χάλκης και το 2007 πήγε στον Εργοτέλη, στον οποίο έμεινε μέχρι το 2009, οπότε και τον έκανε δικό του ο ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο του Βορρά έμεινε έως και το 2011, για να επιστρέψει εκ νέου στον Εργοτέλη, για μία σεζόν. Από το 2012 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φορούσε τη φανέλα του ΟΦΗ, στη Super League. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η ΑΕΛ θα έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική προσθήκη για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ