ΑΕΛ

Σικαλιάς: "Η αρχή της αναγέννησης της ΑΕΛ"

Σικαλιάς: "Η αρχή της αναγέννησης της ΑΕΛ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σικαλιάς ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανελευσιανικό κράτησε το σκορ υπέρ της ομάδας του μιλάει στο Sport24 για την σημασία αυτού του τίτλου για έναν σύλλογο όπως η Λάρισα. (VIDEO)

Ο Στεφανίδης ήταν αυτός που καθάριζε μπροστά και ο Σικαλιάς αυτός που καθάριζε πίσω έχοντας τουλάχιστον τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις και διατηρώντας το 2-1 υπέρ της Λάρισας στον τελικό με τον Πανελευσινιακό. Ο έμπειρος γκολκίπερ των "βυσσινί" μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο Sport24 για το παιχνίδι με την ομάδα της Ελευσίνας, την σημασία της κατάκτησης του τίτλου ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον κόσμο της Λάρισας.

"Θεωρώ ότι μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, πετύχαμε δυο γκολ που μας έδωσαν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κλειστήκαμε και παραλίγο να κινδυνέψουμε.

Έστω και έτσι πήραμε τον τίτλο. Ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Είναι θέμα εβδομάδων να τελειώσουμε και το θέμα ανόδου και έτσι η Λάρισα να αρχίσει να ανεβαίνει και να πάει εκεί που της αξίζει και εμείς ως παίκτες να πετύχουμε και τους δυο στόχους μας και να είναι μια πετυχημένη χρονιά και η Λάρισα να αρχίσει την πορεία της προς την κορυφή".

Είδαμε ένα ματς όπου το πρώτο μέρος άνηκε κατά κράτος στην ΑΕΛ αλλά στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση σας τι έγινε;
"Πιστεύω ότι ήταν το άγχος και η πίεση που νοιώθαμε πριν το παιχνίδι μπορεί να μας βγήκε σε αυτό. Αλλά νομίζω ότι παίξαμε ένα παιχνίδι πιο ώριμο από τα άλλα παιχνίδια. Σίγουρα σε έναν τελικό μένει το αποτέλεσμα και όχι τη μπάλα παίζεις. Έστω και έτσι ήμαστε χαρούμενοι που πήραμε τον τίτλο".

Στεφανίδης μπροστά, Σικαλιάς πίσω και Νεμπεγλέρας στο κέντρο θεωρείς ότι ήσασταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας στον τελικό με τον Πανελευσινιακό;
"Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν θέλω να αδικήσω κανένα παιδί. Ο καθένας έδωσε το 100% που μπορούσε. Άλλος μπορεί να του βγήκε άλλος μπορεί να μην του βγήκε. Πιστεύω ότι ήταν ομαδική δουλειά και δεν είναι μόνο σήμερα έχουμε αρχίσει από πολλές δύσκολες έδρες όλη τη χρονιά".

Ο κόσμος της Λάρισας κέρδισε κατά κράτος την μάχη της εξέδρας;
"Έχουμε καταλάβει σε τι ομάδα ήμαστε. Μας το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι. Δεν αξίζει αυτό το Κύπελλο, δεν είναι τίποτα για την Λάρισα αυτό το Κύπελλο τουλάχιστον εμείς αυτό που μπορούσαμε το κάναμε"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ