ΑΕΛ

Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Βαρέλα στην ΑΕΛ

Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Βαρέλα στην ΑΕΛ
Βαρέλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκο Βαρέλα στην ΑΕΛ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός αγώνων για 4-6 εβδομάδες. Πλήγμα για τους "βυσσινί" ο τραυματισμός του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού.

Σοβαρός τραυματισμός για το Νίκο Βαρέλα στην ΑΕΛ. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν την Τρίτη (22/11). Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον χρόνο αποθεραπείας ανέρχεται σε 4-6 εβδομάδες

Ένας ποιοτικός παίκτης για τους "βυσσινί" μένει στα... πιτς και ως εκ τούτου η επιστροφή του στους αγώνες θα σημειωθεί από Ιανουάριο. Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τρίτη (22/11) ο Ουρτάδο, καθώς λόγω της τιμωρίας δεν υφίσταται λόγος βεβιασμένης επιστροφής,.

Από εκεί και πέρα, ανέβασε ταχύτητα ο νεαρός Καρατάσιος, που αναμένεται να ενταχθεί στο πλήρες πρόγραμμα ως το τέλος της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο (6/11) τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ