Πρώτη προπόνηση μπροστά σε 1500 φίλους της ΑΕΛ - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
 

Πρώτη προπόνηση μπροστά σε 1500 φίλους της ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των φίλων της ΑΕΛ μπροστά σε 1500 φίλους των βυσσινί. Εξελίξεις με Τσιμπάμπα.

ΑΕΛ πρώτη προπόνηση

Πρώτη προπόνηση μπροστά σε 1500 φίλους της ΑΕΛ

Η σεζόν που μας πέρασε ήταν διαφορετική από τις άλλες (τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον) για την ΑΕΛ, αφού οι βυσσινί δεν κατάφεραν να επανέλθουν στην μεγάλη κατηγορία.

Μέσα σε όλα είχαμε και διοικητικές εξελίξεις που μας απασχόλησαν για αρκετό καιρό. Τα πράγματα βέβαια ηρέμησαν και πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί στη νέα χρονιά.

 

Στην ΑΕΛ έριξαν τους τόνους και προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα που θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ της Football League.

Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο AEL FC ARENA, και βρέθηκαν περισσότεροι από 1000 φίλοι των βυσσινί.

Εκεί μίλησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (πέντε παίκτες) και οι πιο έμπειροι (Νεμπλεγλέρας), ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε πως σκοπός είναι να γίνει μία δυνατή και υγιής ΑΕΛ.

Τέλος να πούμε πως ο Τζόελ Τσιμπάμπα ψάχνει για ομάδα, όμως μην σας κάνει εντύπωση αν τον δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα των βυσσινί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σε τι θα διαφέρει η ΑΕΛ της νέας σεζόν σε σχέση με την περσινή;

"Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Όπως είδατε ο μέσος όρος ηλικίας της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι 22,6 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά τα οποία πιστεύουμε, αλλά δε χρειάζεται να τα αγχώνουμε. Εξάλλου το γήπεδο είναι ο καθρέφτης όλων των ποδοσφαιριστών".

Η ΑΕΛ τέτοιο καιρό πέρυσι ξεκινούσε την προετοιμασία με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την άνοδο. Βάσει των δεδομένων μέχρι στιγμής η ομάδα δεν θεωρείται μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ποια είναι τα συναισθήματα που σας δημιουργούνται;

"Ξέρετε ότι φέτος το μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ομάδες που έχουν υψηλά μπάτζετ είναι ήδη πρωταθλήτριες. Θέλουμε μέσα από την προσπάθεια και τη δουλειά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κερδίσει την εκτίμηση όλων. Έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή που ήρθαν έχουν προτάξει την αγάπη τους για την ομάδα και το ποδοσφαιρικό κίνητρο".

Πέρυσι η προετοιμασία της ΑΕΛ κράτησε 4 μήνες. Φέτος ακούγεται ότι θα αυξηθούν οι ομάδες από 18 σε 21 και κανείς δεν εγγυάται ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ώρα του; Πως το βλέπετε;

"Εγώ παίρνω ως δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα με τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε από την επόμενη να μπούμε κανονικά στο πρόγραμμα. Ευελπιστώ ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ώρα του".

Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά ο Μιχάλης Ζιώγας αποκάλυψε: "Από ώρα σε ώρα θα έχουμε την ανακοίνωση 4 παικτών. Απομένουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα τα οποία αρμόδια είναι η διοίκηση". 

Στον επίλογο ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μίλησε για την απώλεια του Κώστα Μίχη, φροντιστή της ομάδας του Τυρνάβου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών: "Για μένα ο Κώστας ήταν κάτι παραπάνω από φίλος. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος και στενοχωρημένος για έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο αναπάντεχα. Ας τον αναπαύσει ο Θεός". 

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | ΠΛΕΪ ΟΦ

Ψηλά και τα δυο κεφάλια

Με δύο γκολ σε 3' (Αθανασιάδης 77', Κατσουράνης 80'), ο ΠΑΟΚ επισφράγισε την ανωτερότητά του στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και κατέκτησε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς (2-1). Μείωσε με πέναλτι ο Περόνε (91'). Αποβλήθηκε ο Σίλντενφελντ μετά από ανόητη ενέργεια. Δείτε την βαθμολογία των πλέι οφ. Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ

ΕΠΟ | ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Χωρίς αδειοδότηση οκτώ ομάδες (και ο ΠΑΟ)

Οκτώ ομάδες από τις 16 της Super League δεν πήραν αδειοδότηση, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ. Μέσα σε αυτές, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος και Πανθρακικός. Αν ισχύσει η μη αδειοδότηση ως έχει και μετά τις εφέσεις στην Ευρώπη βγαίνει η Σκόντα Ξάνθη! Διαβάστε την ανακοίνωση

 

FOOTBALL LEAGUE | 41Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ο τρελός χορός των έξι για την άνοδο

Η αγωνία "χτυπάει κόκκινο" στην Football League μετά τα αποτελέσματα της 41ης αγωνιστικής με έξι ομάδες να διεκδικούν τις τρεις θέσεις της απευθείας ανόδου στην τελευταία αγωνιστική. Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τέλος ο Νικοπολίδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

ΑΕΚ | ΟΜΑΔΑ

Στο κατόπι των προέδρων για τα χρέη

Διαβάστε γιατί οι ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και υπάλληλοι της ΑΕΚ δικαιούνται μέσω εργατικού δικαίου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από πρώην προέδρους της εταιρείας

SUPERLEAGUE | PLAY OFFS

Η βαθμολογία και η συνέχεια των πλέι-οφ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πλέι οφ, καθώς ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα στην Τρίπολη κι έφτασε στην κορυφή τον ΠΑΣ που έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

Πρότεινε το SPORT24 μέσω του Google
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή