ΑΕΛ

Πήρε Βαρέλα, αλλά προφυλάσσει παίκτες ο Αναστασιάδης

Πήρε Βαρέλα, αλλά προφυλάσσει παίκτες ο Αναστασιάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στην Τούμπα και προφυλάσσει αρκετούς παίκτες της ΑΕΛ ενόψει πρωταθλήματος στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφει ο Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, την Τετάρτη 26 Οκτώβρη στην Τούμπα, την ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, στην επιστροφή του τεχνικού των "βυσσινί", Άγγελου Αναστασιάδη, στο συγκεκριμένο γήπεδο ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκο Βαρέλα είναι ένα πρόσωπο που επιστρέφει στην αποστολή της θεσσαλικής ομάδας, καθώς ο Ουρουγουανός έλειπε από τα τελευταία ματς της ΑΕΛ λόγω τραυματισμού.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Αναστασόπουλος, ενώ σε αυτή περιλαμβάνονται και οι Μακρής και Κεϊτά. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη δεν ταξιδεύει ο Βραζιλιάνος φορ της ΑΕΛ, Ντοντό αλλά και οι Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Φατιόν και Ναζλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Ναβάρο, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Μονιάκης, Κόντορ, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Βαρέλα, Μακρής, Μαρουκάκης και Κεϊτά.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ